Niepokorna
Fanka BB :)
Keki84-trzymam kciuki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, niepokoi mnie to, że plamienie zamiast się rozkręcać zanikammm ja @ mam zawsze 3dni po dostawieniu luteiny ale poczekaj może jeszcze bo nie wiem czy nawet po 7dniach może się dopiero pojawić
Niepokorna jak tam dzisiaj samopoczucie ??? boli jeszcze?? Mnie już mniej boli, trochę jeszcze wzdęte podbrzusze ale już lepiej niż wczoraj.To u ciebie w poniedziałek jednak transfer?? Na którą masz? Jak rano to ja bym zaaplikowała luteinę po transferze bo tabletka nie zdąży się rozpuścić i później lekarz nie będzie miał specjalnie czysto w środkuJa mam na 13.00 transfer więc rano zaaplikuję i przed transferem wykąpię się żeby nic tam w środku nie zostało z tabletki. U mnie luteina w użyciu od dnia punkcji, 2 razy dziennie
Do mnie właśnie dzwonił genetyk z kliniki i transfer mam w 5 dobie czyli środa. Zapłodniły się 4 komórki z 6-ciu pobranych więc nie jest jakiś zły ten wynik. Oby tylko nie przestały się rozwijać przez te dwa dni :-) Co do grubości otoczki to dowiem się we środę wszystkiego.