reklama
mmm...
Fanka BB :)
keki84 ciąza wykluczona 6.12 na wizycie kwalifikacyjnej miałam na usg 10 pęcherzyków w prawym jajniku w 33 dc i dostałam luteinę na wywołanie @.
a jeśli o sikacza chodzi znam dziewczyny które robiły sikacze 6-7 dnia i wychodziły, znam tez taką, której w 12 beta nie wyszła...
a jeśli o sikacza chodzi znam dziewczyny które robiły sikacze 6-7 dnia i wychodziły, znam tez taką, której w 12 beta nie wyszła...
Siaga
Keki zerknij na moją sygnaturkę. Zrób test6 dpt, tylko jak nie bedzie
pozytywny to pamietaj, nie bedzie to oznaczało braku ciazy
pozytywny to pamietaj, nie bedzie to oznaczało braku ciazy
keki84
mmm... a Ty już luteinę odstawiłaś? Jeśli nie, to może @ próbuje się przebić, a lutka jej przeszkadza? Ja np. pierwszy raz w poprzednim cyklu dziwnie zareagowałam na lutkę, którą brałam w cyklu z punkcją: krwawienio-plamienie pojawiło się już w 3 dniu od odstawienia (zwykle pojawiało się później) i pierwszy dzień był zupełnie bezbolesny i se słabym krwawieniem, a dopiero w nocy wszystko rozkręciło się na maxa. Wydaje mi się, ze na to nie ma reguły, nawet ten sam organizm może za każdym razem zareagować inaczej. Ale lutka to progesteron, więc jakiś wpływ na @ może mieć.
Siaga, nie wiem czemu nie widzę Twojej sygnaturki :-( Ty robiłaś sikacza w 6dpt czy betę?
Siaga, nie wiem czemu nie widzę Twojej sygnaturki :-( Ty robiłaś sikacza w 6dpt czy betę?
mmm...
luteinę odstawiłam 6 dni temu, od tego od 3 dnia po odstawieniu miałam taki pobarwiony śluz ale w baaardzo niewielkiej ilości. Zwykle przed @ mam go dużo więcej.mmm... a Ty już luteinę odstawiłaś? Jeśli nie, to może @ próbuje się przebić, a lutka jej przeszkadza? Ja np. pierwszy raz w poprzednim cyklu dziwnie zareagowałam na lutkę, którą brałam w cyklu z punkcją: krwawienio-plamienie pojawiło się już w 3 dniu od odstawienia (zwykle pojawiało się później) i pierwszy dzień był zupełnie bezbolesny i se słabym krwawieniem, a dopiero w nocy wszystko rozkręciło się na maxa. Wydaje mi się, ze na to nie ma reguły, nawet ten sam organizm może za każdym razem zareagować inaczej. Ale lutka to progesteron, więc jakiś wpływ na @ może mieć.
keki84
mmm... no to faktycznie wkurzające może być... Ja bym chyba poczekała do 10 dni od odstawienia i poszłabym na USG, żeby gin sprawdził czy to endo ma zamiar się złuszczać, czy nie (bo jest w stanie stwierdzić, że @ tuż tuż).
Siaga
Z telefonu pisałam, ale teraz mam normalny sprzęt
keki bete zrobiłam razem z progesteronem, coś mnie podkusiło;-) i wcale nie żałuję
mmm tak leczę się w Kielcach u dr Z. Ostatnio ma chyba dobrą ręke bo Molla w ciąży i ja w ciąży :-)
keki bete zrobiłam razem z progesteronem, coś mnie podkusiło;-) i wcale nie żałuję
mmm tak leczę się w Kielcach u dr Z. Ostatnio ma chyba dobrą ręke bo Molla w ciąży i ja w ciąży :-)
mmm...
okropnie wkurzające, tym bardziej, że po @ mieliśmy ruszyć ze stymulacją,a endo ma usg miałam malutkie 6,22 mmmmm... no to faktycznie wkurzające może być... Ja bym chyba poczekała do 10 dni od odstawienia i poszłabym na USG, żeby gin sprawdził czy to endo ma zamiar się złuszczać, czy nie (bo jest w stanie stwierdzić, że @ tuż tuż).
Z telefonu pisałam, ale teraz mam normalny sprzęt
Ja też u Z
reklama
keki84
mmm... skoro endo przed lutką było tak malutkie, to faktycznie @ może się okazać bardziej plamieniem niż krwawieniem... Wiem, co czujesz, bo ja też mam PCO i bezsensowne cykle :-(
Podziel się: