Jogo
Fanka BB :)
jo.m mi taki zestaw badań ułożył bo miałam mało z immuno a te co miałam były przeterminowane. Wcześniej sprawdziłam cała resztę i badania miałam super zero problemów a problem był ciagle niepowodzenia dlatego stwierdziłam ze szkoda mojego zdrowia bo każda porażkę bardzo przeżywam i ze trzeba zrobić te badania. One duzo wniosły i wytłumaczyła wcześniejsze straty . Niestety szanse po leczeniu na donoszenie lekarz dał mi 50procent a w tym momencie nawet mniej bo zle zareagowałam na leczenie . Ale jak to lekarz powiedział z immuno nigdy nie wiadomo do końca dlatego spróbowałam z tym transferem i czekam na swój cud świąteczny
- Keki, Jogo, Lilia, Niepokorna, Zuzia i Elleni - czy jeszcze ktos testuje przed koncem roku??
Na karcie zabiegowej mam weryfikację zalecaną na 29.12 czyli 10dpt pięciodniowych zarodków ale coś przypuszczam że nie wytrzymam
i zrobię 27/28.12 - myślę że jak się uda powinno być coś widać - nie widzę sensu się dłużej stresować, tym bardziej że sylwester będzie przed nami - trzeba ustalić czy ma być bez procentów
oby był bezalkoholowy !!!
Wiem, że beta może jeszcze wyjść zero mimo ciąży i mogę się niepotrzebnie podłamać... Wkurza mnie to wszystko
Poza tym rozważam też sprawdzenie progesteronu, choć lekarz nie kazał... Dzisiaj to mi się nawet śniło, że był 8dpt i progesteron wyniósł 4