mmm; Tak jestem z kielc
Bzibziok : ok 17-19 mm miałam poprzednim razem , a wynik estradiolu podobnież dobry 560 jak dobrze odczytałam
ja dwa dni temu miałam estradiol 690

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mmm; Tak jestem z kielc
Bzibziok : ok 17-19 mm miałam poprzednim razem , a wynik estradiolu podobnież dobry 560 jak dobrze odczytałam
ja dwa dni temu miałam estradiol 690![]()
mmm - Nie u mnie w klinice tylko USG robią , pierwsze chyba ok. 6 dc
przy braniu estrofemu od 2dc.
to jeszcze nic, ja na ostatniej wizycie przed punkcją miałam prawie 3000!
ja mam pcos i dr musiał uważać, żeby mnie nie przestymulowć. Dlaego miałam takie małe dawki gonalu a z powodu tego wysokiego estradiolu dr bał się hiperstymulacji i dostałam jakąś tabletkę, żeby temu zapobiec.No to zaszalałaś z tym estradiolemWiecie od czego jego poziom zależy??
Witam![]()
dziękuję za kciuki przydadzą siędziś już nastrój lepszy bo zbijałam się rano z męża
także tego ... to chyba hormony zaczynają buzować
no ale do rzeczy ... nie będę Was trzymać w niepewności otóż przespałam się z tematem testowania i bety .. postanowiłam,że jutro rano szczele sobie testa sikańca jeżeli wyjdzie jakiś bladzioch to odrazu lecę na bete, a jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek polecę na betę
oo tak postanowiłam, mąż też dumny ze mnie że wreszcie podjęłam decyzję
dziś rano zmierzyłam temp o godz wcześniej, więc tak jak powinnam dodałam jeden stopień i oczom nie wierze wyskoczyło mi 36.8 więc na wykresie dałam 36.9
no w szoku totalnym jestem, a wczoraj był malutki spadek myślałam,że jak dziś spadnie to @ przyjdzie niebawem , a tu taka niespodzianka .... ehhh .... ja się wykończę ...