mmm; Tak jestem z kielc
Bzibziok : ok 17-19 mm miałam poprzednim razem , a wynik estradiolu podobnież dobry 560 jak dobrze odczytałam
ja dwa dni temu miałam estradiol 690

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mmm; Tak jestem z kielc
Bzibziok : ok 17-19 mm miałam poprzednim razem , a wynik estradiolu podobnież dobry 560 jak dobrze odczytałam

ja dwa dni temu miałam estradiol 690![]()
mmm - Nie u mnie w klinice tylko USG robią , pierwsze chyba ok. 6 dc
przy braniu estrofemu od 2dc.
to jeszcze nic, ja na ostatniej wizycie przed punkcją miałam prawie 3000!
Wiecie od czego jego poziom zależy??
także tego ... to chyba hormony zaczynają buzować
no ale do rzeczy ... nie będę Was trzymać w niepewności otóż przespałam się z tematem testowania i bety .. postanowiłam,że jutro rano szczele sobie testa sikańca jeżeli wyjdzie jakiś bladzioch to odrazu lecę na bete, a jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek polecę na betę
oo tak postanowiłam, mąż też dumny ze mnie że wreszcie podjęłam decyzję
dziś rano zmierzyłam temp o godz wcześniej, więc tak jak powinnam dodałam jeden stopień i oczom nie wierze wyskoczyło mi 36.8 więc na wykresie dałam 36.9
no w szoku totalnym jestem, a wczoraj był malutki spadek myślałam,że jak dziś spadnie to @ przyjdzie niebawem , a tu taka niespodzianka .... ehhh .... ja się wykończę ...ja mam pcos i dr musiał uważać, żeby mnie nie przestymulowć. Dlaego miałam takie małe dawki gonalu a z powodu tego wysokiego estradiolu dr bał się hiperstymulacji i dostałam jakąś tabletkę, żeby temu zapobiec.No to zaszalałaś z tym estradiolemWiecie od czego jego poziom zależy??
Witam![]()
dziękuję za kciuki przydadzą siędziś już nastrój lepszy bo zbijałam się rano z męża
także tego ... to chyba hormony zaczynają buzować
no ale do rzeczy ... nie będę Was trzymać w niepewności otóż przespałam się z tematem testowania i bety .. postanowiłam,że jutro rano szczele sobie testa sikańca jeżeli wyjdzie jakiś bladzioch to odrazu lecę na bete, a jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek polecę na betę
oo tak postanowiłam, mąż też dumny ze mnie że wreszcie podjęłam decyzję
dziś rano zmierzyłam temp o godz wcześniej, więc tak jak powinnam dodałam jeden stopień i oczom nie wierze wyskoczyło mi 36.8 więc na wykresie dałam 36.9
no w szoku totalnym jestem, a wczoraj był malutki spadek myślałam,że jak dziś spadnie to @ przyjdzie niebawem , a tu taka niespodzianka .... ehhh .... ja się wykończę ...