reklama
Pyscek
:)
Witajcie, są jakieś nowe mamuśki
niestety nie jestem w stanie nadrobić Was ... za dużo piszecie 
niestety nie jestem w stanie nadrobić Was ... za dużo piszecie 
Foote
Fanka BB :)
I po punkcji. Wszystko poszło dobrze, mam 8 dobrych komórek, zobaczymy ile powstanie zarodków. Planowany transfer najbliższy piątek.
Pyscek
:)
Foote
super, teraz oby jak najwięcej się zapłodniło
trzymam kciuki za piątkowy transfer 

Foote
Dziękuje za miłe słowa
Zawsze trzeba być dobrej myśli 
martaczi
Dziewczyny jestem z Wami i trzymam kciuki z całych sił za każdą z osobna 

Anulla28
Cudzie trwaj !!!
I po punkcji. Wszystko poszło dobrze, mam 8 dobrych komórek, zobaczymy ile powstanie zarodków. Planowany transfer najbliższy piątek.
gratuluję komórek i trzymam kciuki za transfer piątkowy
reklama
Dzięki Lalka, że pytasz. Jakoś się trzymam, trochę mnie ta dzisiejsza wiadomość ostudziła w moim zapale, bo dotychczas byłam super pozytywnie nastawiona. A teraz wróciłam do rzeczywistości, jestem realistką i zdaje sobie sprawę, że skoro pozostałe kropeczki nie przeżyły to ta też ma niewielkie szanse, tzn. szanse nigdy nie są jako specjalnie wielkie. Poczułam się jakby mi ktoś wylał kubeł zimnej wody na głowę. Pewnie każda z Was dokładnie wie co mam na myśli.
Ale, ale wystarczy tego smęcenia.
Powiedzcie mi czy też tak miałyście?spotkałam się dzisiaj z czymś nowym dla mnie, uwaga będę bezpośrednia, miałam sobie zaaplikować luteinę, a nie mogła wsadzić palca, coś się strasznie ciasno zrobiło, jakby mi tam wszystko spuchło. Czy to możliwe, że to jakaś reakcja na luteinę??
Ale, ale wystarczy tego smęcenia.
Powiedzcie mi czy też tak miałyście?spotkałam się dzisiaj z czymś nowym dla mnie, uwaga będę bezpośrednia, miałam sobie zaaplikować luteinę, a nie mogła wsadzić palca, coś się strasznie ciasno zrobiło, jakby mi tam wszystko spuchło. Czy to możliwe, że to jakaś reakcja na luteinę??
Podziel się: