reklama
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi betami i sikaczami... Mi to chyba nigdy nic nie wyjdzie

Blueskye nigdy nie badałam żadnego poziomu ani magnezu, wapnia, potasu, zelaza itp itd. Najpierw moze zrobie magnez a potem jak poziom bedzie ok to pozostale badania, a jutro w aptece kupie jakies inne witaminki.
A na mnie frexapirina to chyba źle działa, znowu bolą mnie te pachwiny, przy nastepnym podejsciu chyba z niej zrezygnuje.

Blueskye nigdy nie badałam żadnego poziomu ani magnezu, wapnia, potasu, zelaza itp itd. Najpierw moze zrobie magnez a potem jak poziom bedzie ok to pozostale badania, a jutro w aptece kupie jakies inne witaminki.
A na mnie frexapirina to chyba źle działa, znowu bolą mnie te pachwiny, przy nastepnym podejsciu chyba z niej zrezygnuje.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Bziumelka, musi się udać i uda się, nie trać nadziei. Nie brałam frexapiryny, więc nawet nie podpowiem, czy miałam podobne objawy.
Nic dziwnego, że Nowenna pomaga skoro wymaga ogromnej cierpliwości i samozaparcia, żeby codziennie odmawiać po 2 razy różaniec i to tak długo
Nic dziwnego, że Nowenna pomaga skoro wymaga ogromnej cierpliwości i samozaparcia, żeby codziennie odmawiać po 2 razy różaniec i to tak długo

Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Asitka gratulacje 

kasik36
Fanka BB :)
Asitka piekny przyrost, gratki 
Anulla moja znajoma odmawiala ta modlitwe bo miala powazny problem zdrowotny i czekala na wyniki. Nawet sobie wydrukowalam z neta jak ja odmawiac ale jak sie dowiedzialam, ze ta modlitwa zajmuje jej 1,5 h to skapitulowalam
Anulla moja znajoma odmawiala ta modlitwe bo miala powazny problem zdrowotny i czekala na wyniki. Nawet sobie wydrukowalam z neta jak ja odmawiac ale jak sie dowiedzialam, ze ta modlitwa zajmuje jej 1,5 h to skapitulowalam
YPLOCKA1 trzymam kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MAJ
15: yplocka1 - wysoka beta
16: Bziumelka - wysoka beta
16: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
MAJ
15: yplocka1 - wysoka beta
16: Bziumelka - wysoka beta
16: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
Ostatnia edycja:
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
yplocka, &&&&&za betę.
Miłego dnia dziewczyny. Ja dziś w pracy tylko 2 godz, bo wychodzę służbowo, no i pewnie uda mi się wyrwać wcześniej do domku
Miłego dnia dziewczyny. Ja dziś w pracy tylko 2 godz, bo wychodzę służbowo, no i pewnie uda mi się wyrwać wcześniej do domku
reklama
Zrobiłam bete. Nadal plamię. Nie wiem co będzie...
Przy tej ilości progesteronu nie powinnam plamić.
to może być plamienie implantacyjne. Spokojnie.
Podziel się: