reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jogo niestety nie mam wieści od Molly, wysłałam do niej już kilka privów ale nie odpowiedziała :-(

Montana podeślij mi na priv swojego maila to Ci wyślę statystyki. Na priv jest limit i muszę rozdzielać na 10 wiadomości a to dosyć kłopotliwe.
Bziumelka super wieści, spokojnej ciąży życzę :-):tak:

Yplocka ważne, że jest plan, to trzyma w pionie :tak:

Solostar
fajnie, że wracasz do walki :-)

Bziumelka piękne wieści nam tu podajesz :) ciesze sie razem z Tobą :)
Yplock szkoda ze takie zasady i musisz znowu sie męczyć ze stymulacją :(

A ja Mam juz nową bete :)
10dpt beta 125,53 mlU/ml :)))))) progesteron 24,6 ng/ml
Przyrost jak narazie super :) 8dpt miałam 59,93 :)
Nadal do mnie nie dociera , juz wiem dziewczyny jak sie czułyście, może jak zobaczę cos na usg to uwierzę ;)

genna, super przyrost :tak:

bziumelka, rewelacja, gratuluję :tak:

GizaS, trzymam kciuki mocno zaciśnięte :tak:

CZERWIEC

12: GizaS - wysoka beta
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
23: kasik36 - wizyta u immunologa

Dziękuję za dopisanie mnie do kalendarza:tak:jutro mój dzień. Ja zawsze dostawałam plamień od 7-8 dpt a do bety czyli do 12 juz miałam @ a teraz odpukać jest wszystko w porządku. Co prawda nie oznacza to sukcesu ale jest lepiej niż poprzednio:sorry2:wczoraj czyli 10 dpt dwudniowych maluchów zrobiłam sikacza ale nie wyszedl-ale chyab miał nikłe sznas na pokazanie czegoś:baffled:dziś sobie odpuściłam i już się spinam na myśl o jutrzejszym wyniku. wiem że mało dziewczyn stąd mnie zna bo sie nie udzielam tak aktywnie jak kiedyś a starsze starczaki albo już urodziły albo są na wątku ciężaróweczek ale trzymajcie jutro kciuki i wysyłajcie pozytywną energię, proszę:sorry2:

reklama
Do góry