reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zula trzymam kciuki az cztery za Was, na pewno wszystko jest dobrze. Dzieciaczki rosna oby tylko mamusia czula sie troszke lepiej &&&&&

Lilia a dlaczego mialoby sie nie udac? Zobacz ile Nas tutaj jest,ktore dopiero za 4 razem zaszly...trzeba wierzyc,ze w końcu zisci sie Twoje najwieksze marzenie. Walcz póki sa sily bo jest o co...rozumiem,ze przeciwnosci przeszkadzaja endometrioza przeciwciala itd ale przeciez takim osobom tez sie udaje....
Bierz przyklad z Naszej Zuli tez mieli trudny przypadek a udalo sie :-) Kochana bedzie dobrze i uwierz,ze niedlugo trzeba bedzie te Twoje korzenie z tego watku przyciac i przeniesc Cie na ciezarowki :-)

reklama
Hope
Ale nawet jeśli jest już po owu to nie określimy jego dokładnej daty ponieważ usg i badania były w poniedziałek a dziś już czwartek
:-( właśnie jadę do pracy i dopiero jutro mogłabym coś zdziałać.
Boziu co ja mam robić

Anuszka teraz juz nic, pozostaje tylko wierzyc lekarzowi i czekac na pozytywny final...:-):-):-)
Od kiedy wlaczyl ci progesteron? Mialas kiedy problem z niepekajacymi pecherzykami?

Crio w poniedziałek 5dniowego malucha. Lutka od jutra . . . Czyli na 3 dni przed . . . A usg i wyniki są z wtorku.

Boże
Dlaczego oni nas tak traktują!?
Dlaczego nas nie do informują!?
Czy naprawdę liczy się dla nich tylko kasa, a człowiek i jego uczucia, psychika a zwłaszcza problemy z niepłodnościa są na ostatnim miejscu?myślałam że statystyki że się częściej udaje też są ważne

Ostatnia edycja:
Hope narazie nie dociera do mnie ze mamuską będę :) narazie to cyferki na papierze :) 20 czerwca mam wizyte u swojego gina wiec pewnie wtedy cos do mnie dotrze , narazie trudno mi wymienić słowa "jestem w ciąży" bardziej ze obcy sie zadamawia ;) musze odstawić lutkę podjęzykowo bo mnie mdli od wczoraj po niej , dzisiaj tez , wczoraj troszke przesadziłam z chodzeniem i dzisiaj moj brzuch mi to przypomina , nadal mam takie bóle skurcze, siedzieć za długo nie mogę w jednym miejscu, chodzić tez nie, gwałtownych ruchów juz w ogóle , lezenie w rożnych pozycjach jest niezłe :) jutro niestety do pracy , ale od piatku 20 chce iść na zwolnienie , moj M tez juz mi marudzi, pilnuje mnie żebym czasem surowego nie zjadła lub wędzonego no i słodkiego :/ juz nawet mdli mnie od wody dla zwierząt :p bo generalnie nie lubię samej pić a w dużych ilościach juz w ogóle )

reklama
Anuszka to wedle tego wszystko jest ok. Dal pecherzykowi dwa dni i nie wl za szybko progesterony coby nie zaburzyl owulacji. Wedle tego planu wszystko jest ok. Kwestia tylko czy owulacja byla ale Ty sie teraz juz nie stresuj bo i tak nic nie mozesz teraz zrobic...jesli nie mialas nigdy problemow z pekaniem, endo ladnie roslo to trzeba wierzyc,ze tym razem maluszek zostaie z Toba...

Do góry