reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zula, kciuki stale zaciśnięte, na pewno wszystko jest i będzie dobrze.:tak: No i cieszymy się że nas nie zostawiasz tak całkiem całkiem :tak:

GizaS, ja myślę że testy to można zrobić sobie na pamiątkę po becie z krwi. Trzymam kciuki !!

Lilia, to całe in vitro musi mieć sens !! w końcu tylu tu ciężkim przypadkom się udało, że i nam się musi w końcu udać !! Co do problemów jelitowych to ja chyba się przełamię i zacznę pić siemię lniane, może to pomoże.

Hope, ja prowadzę kalendarz i już Cię wpisuję :-)

CZERWIEC

12: GizaS - wysoka beta
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: zula5 - wizyta +usg maluszków
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
23: kasik36 - wizyta u immunologa

24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

Ostatnia edycja:
Aga dzieki ! Bo u mnie na ulotce jest napisane ze mozliwe jest ze na twarzy mi wyrosnie owlosienie :szok: Zdecydowanie wole jakis tradzik, przynajmniej poczuje sie mlodzienczo mimo mego statecznego wieku :-)

Aga dzieki ! Bo u mnie na ulotce jest napisane ze mozliwe jest ze na twarzy mi wyrosnie owlosienie :szok: Zdecydowanie wole jakis tradzik, przynajmniej poczuje sie mlodzienczo mimo mego statecznego wieku :-)

niczym się nie martw. Jest to steryd, więc lista skutków ubocznych jest długa. Trzymam kciuki za bezobjawową kurację! :tak:

Kasiu moja ostatnia inv to menopur 225 + gonal 300 (dwa leki stymulujace dziennie) A we wrzesniu mam miec protokol krotki z 3 lekami (menopur, gonal i fostimon) - > formula specjalna dla starych bab ??? nowosc dla mnie mimo wielu lat leczenia nieplodnosci :-)

Kasiu na poczatku roku moje amh bylo 1,08 i powiem Ci ze wole go nie sprawdzac, poki nikt w moim szpitalu nie kaze bo leci mi w dol na lep i szyje (spadek z 2,5 do 1 w ciagu 6 miesiecy).. szczerze mowiac wole nie wiedziec jakie teraz jest.....:szok:

Anuc-ha ja stosowałem koenzym q10 (3x30mg ) on jet na jakoś komorek i dhea(3x50mg) na ilośc ,po kilku miesiącach brania tego miałam duzo więcej lepszej jakości komorek , no i udało sie , kasik i Gizas tu są specjalistki od suplementów ;) poprzednio pobrano mi 14 komorek ale tylko 8 bylo prawidłowych , 6 zapłodniono bo jestem z programu rządowego ,2 podano mi w 3dobie , reszta nie przetrwała do mrożenia , teraz pobrano mi 15 komorek, 11 prawidłowych , na 6 zapłodnionych , zapłodnilo sie 4 , 3 przetrwały do blastocysty , miałam dopiero crio transfer i udało sie , mamy jeszcze 2 mrozaczki :)

reklama
Genna takie z nas specjalistki (ja i Gizas), ze obu nam sie nie udaje :(

Anucha tak jak napisala genna Q10 tez jest dobry, ja biore od listopada 300 mg dziennie ale czy to pomoze zobaczymy moze juz w lipcu. Moje AMH spadlo w ciagu 7 miesiecy z 0,96 do 0,79 (wrzesien 2013), teraz tez wole nie sprawdzac. Zwlaszcza, ze ten pierwszy wynik byl testem II generacji wiec byl zanizony a drugi I generacji wiec jes zawyzony.

Ostatnia edycja:
Do góry