reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

olga, lilu wspolczuje wam dziewczyny,ale to nie można prywatnie pojsc i zaplacic za badanie bhcg??

aisa77 to Cię długo trzyma ;-( i żeby az w nocy?? a to nie zespół jelita drażliwego?? ostatnio dużo przeszlas;-( i może stres Cię wykańcza..albo tak jak piszesz organizm się oczyszcza, bo już nie pijesz tego oleju, prawda??

reklama
lolitka i inne dziewczątka dostałam od gina vigantoletten(wit.D) 1 raz dziennie, no i biore 2 tyg, czy mam wziąć do końca to opakowanie?? czy mi nie zaszkodzi bo po ok.2tyg miałam isc na wizyte ale @ nie ma, wiec nie ma po co isc;-( dodatkowo tak se mysle czy sens jest faszerować mego męża jakimiś witaminkami, czy raczej to mu nic nie pomoze.. teraz bierze mace i zastawiam się nad profertilem, ale nie wiem czy czegos nie pogorsze? no i czy mogę go podkarmić moja witaminka D?:sorry:

Lilu: nie martwic sie tylko dzialac:) mnie sie udalo za 6tym razem. Potem w 7 to ciaza biochemiczna i 8my raz ciaza trzecia. Uczyc sie, wyciagac wnioski z kazdej proby i dzialac

Kate: witd bez problemow bierz i swojemu tez dawaj. Meza faszeruj bo jak nie pomoze to nie zaszkodzi.

Olusia ale pięknie rosną bąbelki :-)

kate_p7 mój M brał profertil, nic to nie dało parametry nasienia nada spadają ale spróbuj może na twojego podziałają, na pewno nie zaszkodzą.

mizanka1@o2.pl koszt beta hcg to 20-30zł. w zależności od laboratorium.

inka zastanawiam się nad profertilem:baffled: ale strasznie drogi jest, i myślę ze można kupić cos tańszego ;-P może salfazin nie dużo kosztuje...i ma podstawowe witaminki..
chociaż profertil taki kuszący jest..

mizanka mój mąż przeszedł ponad roczne leczenie andrologiczne brał witaminy w końskich dawkach, agapurin, tamoxifen, bromergon nawet clostylbegyt i nic...
Jedyne czego nie bral to wit.D i macy, wiec z tym spróbuję no i wit.C 1000 żeby fragmentacje poprawić, jak to się mówi nadzieja umiera ostatnia ;-) ale teraz mąż nadciśnienie zaczął mieć i leki będzie musiał brac, a te leki zle wpływają na żołnierzy;-(

dorotka a ty jak tam dzisiaj?

reklama
Dziewczyny z tego co czytam to wielu parom po pierwszy transferze sie nie udaje.Czy naprawde tak jest czy mam złe informacje.Martwie się bo muszę czekać do piątku a do tego złapało mnie przeziębienie a to wszystko ma negatywny wpływ.Nie mam żadnych objawów tylko delikatny ból w podbrzuszu

Do góry