reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

GizaS a co to za roznica czy clexane, fragmin, czy fraxiparina jak to jest to samo? czy to sie jednak czyms rozni?:tak: a jakie ty masz mutacje? przypomnij mi....

reklama
Hess, w invikcie bez problemu wypisza ci receptę na euthyrox, mi wupisywali i na to i na metformine. calineczka 2dpt to jeszcze za wcześnie na plamienie implantacyjne a poza tym niekoniecznie będziesz je miała, ja na przykład nie miałam. Justys wspaniała beta! Tobie można gratulowac już całkiem głośno!

Tylko teraz nie wiem czy ten encorton,glucophage i bromergon dalej mam brac...bo dzisiaj juz nie bylo w klinice nikogo bo pracowali do 15 stej. Bo luteine i duphaston wydaje mi sie ze napewno dalej...

Justys no ja mialam wizyte pecherzykowa w 22 dpt a serduszkowa mialam w 28 dpt bo akurat wyladowalam w szpitalu z plamieniami i poronieniem zagrazajacym...

p.s lutke i dupka bierz dalej, nie odstawiaj.... odnosnie glucophage to chyba bedziesz odstawiala.... ale to zapytaj lekarza....

justys bromergon powinnas odstawic, lutki i dupka na pewno nie, encortonu tez raczej nie. Ja bralam po 20 mg dziennie i dopiero od 18 tc zmniejszam powoli. To jest steryd i trzeba z nim bardzo ostroznie. To zalezy tez czy dostalas go profilaktycznie i jaka dawke czy np na komorki nk tak jak ja. Wizyte pecherzykowa, ktora okazala sie tez serduszkowa mialam 20 dpt.

kurde to nie wiem jak mam zarzyc teraz te leki...wiec luteina,duphaston i encorton se wezme dzisiaj a tych reszty bromergon,glucophage nie wezme dzis,pierw skonsultuje to z lekarzem

reklama
Do góry