reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess, w invikcie bez problemu wypisza ci receptę na euthyrox, mi wupisywali i na to i na metformine. calineczka 2dpt to jeszcze za wcześnie na plamienie implantacyjne a poza tym niekoniecznie będziesz je miała, ja na przykład nie miałam. Justys wspaniała beta! Tobie można gratulowac już całkiem głośno!

Tylko teraz nie wiem czy ten encorton,glucophage i bromergon dalej mam brac...bo dzisiaj juz nie bylo w klinice nikogo bo pracowali do 15 stej. Bo luteine i duphaston wydaje mi sie ze napewno dalej...

Justys no ja mialam wizyte pecherzykowa w 22 dpt a serduszkowa mialam w 28 dpt bo akurat wyladowalam w szpitalu z plamieniami i poronieniem zagrazajacym...

p.s lutke i dupka bierz dalej, nie odstawiaj.... odnosnie glucophage to chyba bedziesz odstawiala.... ale to zapytaj lekarza....

justys bromergon powinnas odstawic, lutki i dupka na pewno nie, encortonu tez raczej nie. Ja bralam po 20 mg dziennie i dopiero od 18 tc zmniejszam powoli. To jest steryd i trzeba z nim bardzo ostroznie. To zalezy tez czy dostalas go profilaktycznie i jaka dawke czy np na komorki nk tak jak ja. Wizyte pecherzykowa, ktora okazala sie tez serduszkowa mialam 20 dpt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry