reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisałam Tobie wczoraj, że mi w 13 dpt przy becie ponad 500, wyszedł ledwo widoczny test. A negatywny test wcale nie świadczy o tym, że się nie udało. Dziewczyny też wczoraj Tobie o tym pisały. Poczekaj na wynik bety najpierw.

Aisa79, wiem, że mi pisałyście;-)
Dlatego zrobiłam ją dziś, bo miałam jutro robić.
W sumie wczoraj czytałam, że dziewczyna przy takiej samej blastce miała w 8 dpt betę 18, i kolejna z taką samą blastocystą miała juz w 7 dniu betę pozytywną, ale test nie wychodził. Może te wczesne blastki tak mają.
No cóż, cierpliwie czekam:happy:
Jak jest z tymi piersiami, one przeważnie bolą przy dotyku, czy jest to taki ból, że się cały czas czuje?Chodzi mi o opinie tych osób, którym się udało. Ja chyba zaraz okres dostanę, kręgosłup mnie napitala, nogi.

Ostatnia edycja:
calineczkaa - jesteśmy sobie przeznaczone ;-) My będziemy mieszkać u teściowej znajomej, w Kościelisku. Planujemy zostać do 6 stycznia, mąż chce odpocząć, hehe. Czy będę w dwu paku czy nie to po szczytach zimą i tak nie łażę, tylko po dolinach. Góry to miłość mojego męża, nie moja ;-) Poza tym, Ty uważaj, bo Ty też nie będziesz mogła latać po szczytach. Będziesz razem ze mną po dolinkach zasuwać, bo nasze dwupaczki będą się o to dopominać, hihi.
Musimy się koniecznie przed wyjazdem spotkać w Warszawie!

kate_p7 - trzymam mocno kciuki!!

Hess, koniecznie musimy się spotkać, tylko trzeba jeszcze zaprosić przyszłą ciężarówkę Kate;-) i Sykatynkę, jeśli będzie miała ochotę.
W kupie raźniej i w końcu zobaczymy swoje facjaty:-)

calineczkaa - o tak. Ciekawa jestem jak wyglądacie. Jak się rozmawia tu na forum, to człowiek jakieś wyobrażenie sobie kreuje a potem następuje weryfikacja.:-D

reklama
calineczkaa - ahahahaha i do tego skromna. Same cnoty sobą prezentujesz ;-) Ja też jestem fajna i lubiana, do tego skromna, a moje ego mieści się razem ze mną do windy :-D

Do góry