reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

danii rozumiem Cię Kochana . U nas sytuacja odwrotna ...ja mam dziecko , mój M nie. Ja czuję się spełniona jako matka ...chodziłam w ciąży ( w sumie częściej leżałam niż chodziłam :-p niestety) , karmiłam cyckiem. I nie miałam strasznego parcia na dziecko. Ale kocham nad życie mojego emka i chcę , aby i Jemu było dane być ojcem. Tak mnie wkręcił na dziecko ,że teraz chyba mi bardziej zależy niż jemu. :-D
Uważam ,że powinniście wykorzystać wszystkie możliwości na szczęście , być może to ten ostatni zarodeczek z ostatnich to Wasze małe Wielkie Szczęście :-)

kate przelewa się , burczy , skręca ....w nocy bóle jak na @....oszaleć można :wściekła/y:

A ty jak sobie radzisz ze swoim jelitkiem ?

reklama
Ja nie wiem jak żyłki na piersiach mogą być niebieskie, przecież one są zielone?:-D
Mnie piersi bolą jak je ściskam;-)Pamiętam, że z 6 na 7 dobę w nocy tak mnie bolały, że normalnie czułam je niesamowicie, teraz jest ok.

Ostatnia edycja:
calineczka, niebieskie czy zielone żyłki nie wiem bo u mnie żadnych ni hu-hu. ale myślę że u mnie to na bank niebieskie bo w końca błękitna krew robi swoje ;-)

Aisa_77 dobrze gadzasz:-)
A co do jelitka to dusphatalin jest na receptę ale po 2 dniach o niebo lepiej, czasem wystarczy dwa tygodnie brania i przez wiele miesięcy nie wraca, ale niestety będzie tak już do końca zycia...jest towynik stresu aczkolwiek ogran tez musi być podatny:-) wiec wielce prawdopodobne ze masz to przez wszystkie przejścia, a życie Cię nie rozpieszczało:-p btw nospa nie pomoze bo jest na rozluźnienie miesni gładkich, dusphatalin na spowolnienie perystaltyki jelit jest i tylko on pomoże:-(

Dziewczyny co o tym sądzicie?
To są moje wyniki. Robiłam ze względu na tą mutacje.
Biore B complex 1 tab. dziennie i Inofem 2 saszetki/ dz

Witamina B12 310,00 pg/ml 191,00 663,00 N
Kwas foliowy 28,29 ng/ml 4,60 18,70 H
Homocysteina 7,80 µmol/l 0,00 12,00 N

Ostatnia edycja:
yplocka, kiedy masz wizytę kontrolną ? jak dopiero za jakiś czas to może zadzwoń do lekarza i powiedz mu o swoich objawach, z ciśnieniem to już tak poważnie się zrobiło, a na żołądek to może kup sobie coś osłonowego do tego żeby działało też na wątrobę, a najlepiej to pij siemię lniane ewentualnie kisiel jak nie dasz rady.

Tola, ja Ci nie pomogę, bo dopiero będę robiła te badania, teraz czekam aż mój organizm odwyknie od nich, żeby mieć czyste wyniki.

Dziewczyny, ja mam problemy z jelitami, a raczej ich już nie mam, chodzi o skurcze jelit, tzw, gazy, bardzo bolesne, uciążliwe. Mam super dobrą Panią gastolog ze szpitala na Wołoskiej i ona mi przepisywała meteospasmyl oraz tribux. Przeszło jak ręką odjął. Spróbujcie.

reklama
Do góry