Olusia robiłam wszystko jak leci po poronieniu więc ginekolog wypisała mi skierowanie na ANA1 i ANA2. W wyniku ANA1 jest tylko informacja czy wykryto przeciwciała, czy też nie. U mnie właśnie je wykryto. Wynik ANA2 odpowiedział jakie to przeciwciała i w jakim mianie. U mnie okazało się że to wynik na granicy błędu bo miano wynosiło z tego co pamiętam 1:80. Była tam też informacja o typie świecenia. Ale tak jak wspomniałam, to wszystko zdaniem mojego lekarza jest mało istotne bo wyszło bardzo niskie miano.
reklama
Kate ja przy udanym transferze nie miałam AH, a przy ostatnim było i się nie udało więc to chyba czysty przypadek i nie ma większego znaczenia. Jak ma się udać to się uda, w końcu tyle kobiet naturalnie zachodzi w ciążę... a my jesteśmy w stanie spróbować wszystkiego a i tak nie mamy żadnej pewności na powodzenie 
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
sykatynka... mam tez zdanie innych ludzi gdzies.. ja mi sie podoba to kupuje i nosze i innym nic do tego... a niech sobie gadaja i niech sie smieja... wali mnie to...
nie bede sie przejmowac osobami ktorych nie znam ;-)hi hi

sykatynka
Fanka BB :)
Tak jest Olusia! To moje motto życiowe! Jak bym miała kiedykolwiek w życiu włożyć garsonke bo tego się po mnie oczekuje, to bym się chyba zalamala, stąd moje poszukiwania i wybór wolnego zawodu , bo mimo moich 33 lat mam bałagan na głowie, tatuaże, ubieram się jak mi się zywnie podoba i nie przejmuje dress codami
Jejku dziewczynki nawet nie wiecie jak bliskie memu sercu są Wasze wypowiedzi :-) Ja mam 38 na karku a w głowie jakieś ...hmmm....25 
I mam gdzies co inni myślą na temat moich kolczyków , tatuaży czy ubioru. 1000 ludzi będzie nas oceniać , a jak potrzebujemy pomocy , to nie ma nikogo

I mam gdzies co inni myślą na temat moich kolczyków , tatuaży czy ubioru. 1000 ludzi będzie nas oceniać , a jak potrzebujemy pomocy , to nie ma nikogo
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Asia masz calkowita racje !
Kate i jak tam wizyta?

Kate i jak tam wizyta?
bunieczek29
Fanka BB :)
nie Ewelajna Kate jeszcze nie miała podejrzenia ani nie przechodziła ciąży pozamacicznej.kate przykro mi bardzoMam nadzieje że nie będzie to ciąża pozamaciczna bo z tego co wyczytałam to już jedną przeszłaś taką? Trzymaj się kobietko.
Olusia dziękuje za wyjaśnienie i odpowiedź :-)EmbryoGlue muszę się zapytać u mnie w klinice czy coś takiego robią.
Kate jak tylko wrócisz to koniecznie się odezwij......martwimy się :-(
Ostatnia edycja:
reklama
justys8782
Zaciekawiona BB
Moje drogie dzisiaj robilam badania morfologia,mocz ogolny ,progesteron i betaHCG takie jakie zlecil lekarz . Wiec progesteron wynik 60 ,a betaHCG 77575,00 wiec leci 7 tydzien i przyrasta pieknie ,co sadzicie o tym progesteronem ?
Jutro mam wizyte o 17.30 i mam nadzieje ze juz jutro zobacze i uslysze serduszko
stresuje sie wizyta troszke...
Jutro mam wizyte o 17.30 i mam nadzieje ze juz jutro zobacze i uslysze serduszko
Podziel się: