reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess ja tez tyle płaciłam, nawet chciałam zwiększyć na ten największy bo niby co to 15zl a masz rehaby. A potem miałam z nimi takie przejścia, że cieszę się ze tego nie zrobiłam. W poprzedniej pracy miałam w dantexmed i bylam bardzo zadowolona a tutaj 2tyg czekasz na specjaliste a w umowie jest max.2 dni czas oczekiwania:angry:Zobaczymy czy u mojego M ruszą z jakimś medicoverem, to wtedy zmienimy:-)

mmm ooooo dziekuje bardzo.... musze sie tam wybrac... mam nadzieje ze takie ubranko bedzie :tak: tzn ten sweterek !! jest zajebisty

bunieczek29 ten kwas EmbryoGlue ma za zadanie zeby zarodek mial lepsze warunki do zagniezdzenia i ma mu w tym pomoc i ponoc jest za free.. kiedys sie placilo za niego i ja placilam przy moim pierwszym podejsciu....a teraz mialam za darmo....

p.s Podłoże Embryo Glue® | Angelius Provita | Katowice

mmm ooooo dziekuje bardzo.... musze sie tam wybrac... mam nadzieje ze takie ubranko bedzie :tak: tzn ten sweterek !! jest zajebisty

bunieczek29 ten kwas EmbryoGlue ma za zadanie zeby zarodek mial lepsze warunki do zagniezdzenia i ma mu w tym pomoc i ponoc jest za free.. kiedys sie placilo za niego i ja placilam przy moim pierwszym podejsciu....a teraz mialam za darmo....

p.s Podłoże Embryo Glue® | Angelius Provita | Katowice

i bardzo fajnie się go nosi :)

mmm... jak co to zostaje galeria katowicka albo silesia a w najgorszym wypadku przez neta... :tak:

Migotka a czemu robilas Ana1? z tego co wiem jak Ana sa dobre to nie robi sie Ana 1? czy robi sie tez? Ja kiedys robilam ale tylko Ana i mialam Ana 0.9 tzn ze mialam dodatnie czy jak? czy mialam dobre ?

Ostatnia edycja:
bunieczek29 z tego co wiem EG ułatwia implantację przy silnych skurczach, albo gdy zarodeczek ma problem z haczykowaniem. AH to nacięcie otoczki ulatwia wylęganie się zarodka czyli w efekcie implantacje, gdy np. osłonka jest za gruba..tyle wiem. Niewiem jaka jest skuteczność mój doktorek mowi ze po dwóch nie udanych transferach zaleca EG natomiast AH jego zdaniem to podstawa, ale ponoc potrafi uszkodzić zarodek.Ja nie wiem jak to jest teraz miałam AH i EG, poprzednim razem nic i się nie nie zadziało. Może tez za dużo oczekuję po 3 zarodkach bo w sumie 4 komórki to raczej nie zaszalałam:-(

reklama
kate przykro mi bardzo :( Mam nadzieje że nie będzie to ciąża pozamaciczna bo z tego co wyczytałam to już jedną przeszłaś taką? Trzymaj się kobietko.

Do góry