Middisor na chlamydię dostaniesz antybiotyk, Twój M też, silny lek przeciwgrzybiczy bo pry tej kuracji lubi się przyczłapać. Jak dobrze pamiętam to kuracja trwa 10-14 dni. Tydzień przerwy i badanie kontrole. U nas akurat wyszła ureaplasma u M. Przykro mi z powodu M. Ale jesli będzie szprycowany sporą ilością antybiotyków to niekorzystnie wpłynie to na plemniki. Cyba że nie ma problemów z żołnierzami i leczenie tylko je osłabi ale jeśli już ma problemy to może Wam cała ta nieprzyjemna sytuacja oddalić w planach procedurę ivf. Zapewne w klinice powiedzą że można rozpocząć procedurę bo te kilka plemników znajdą ale to znacznie obniża statystycznie i procentowo szansę na ciąże
Kate aż tak cierpliwa nie jestem
miałam Wam biadolić że czuję że sie nie uda, bo dziś 5 doba zarodków a one nigdy nie docierały u nas do niej,że nic z tego ale ja tak nie umiem
co ja zrobię że wierzę że im się uda i zostaną ze mną do końca. Pomimo tylu porażek ciągle wierzę choć boję się jak jasna cholera. Jeszcze sprawy z kupnem domu trochę się komplikują. M też zestresowany, spać nie może, ja to chociaż na relanium więc psię jak zabita
co dzień tylko odhaczam z listy-rano euthyrox 25,duphaston, realniu i dziś ostatni antybiotyk Zamur plus priobiotyk, nospa fortę, Lutinus 2 tabletki. Zastrzyk z Fragminu.Później ananas, szklanka Inofemu, suplementy : kwas foliowy 5 mg, prevenit intensiv, acard, wit D3, Wit C, selen z wit E, koenzym Q10. O 16 godz znów duphaston i relanium i lutinus. Wieczorem dwie łyżki oleju lnianego, relanium, duphaston, nospa oraz ostatnia dawka lutinusa.
I jak tu nie oszaleć:-)

Kate aż tak cierpliwa nie jestem
miałam Wam biadolić że czuję że sie nie uda, bo dziś 5 doba zarodków a one nigdy nie docierały u nas do niej,że nic z tego ale ja tak nie umiem
co ja zrobię że wierzę że im się uda i zostaną ze mną do końca. Pomimo tylu porażek ciągle wierzę choć boję się jak jasna cholera. Jeszcze sprawy z kupnem domu trochę się komplikują. M też zestresowany, spać nie może, ja to chociaż na relanium więc psię jak zabita
co dzień tylko odhaczam z listy-rano euthyrox 25,duphaston, realniu i dziś ostatni antybiotyk Zamur plus priobiotyk, nospa fortę, Lutinus 2 tabletki. Zastrzyk z Fragminu.Później ananas, szklanka Inofemu, suplementy : kwas foliowy 5 mg, prevenit intensiv, acard, wit D3, Wit C, selen z wit E, koenzym Q10. O 16 godz znów duphaston i relanium i lutinus. Wieczorem dwie łyżki oleju lnianego, relanium, duphaston, nospa oraz ostatnia dawka lutinusa.I jak tu nie oszaleć:-)
Ostatnia edycja:
3mam kciuki za wyniki, będziesz okazem zdrowia.