reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

HESS MASZ JUTRO ZE MNĄ ZACZĄĆ!!
JESTEM JAK JEHOWI NIE PRZYJMUJĘ ODMOWY!!!:-D

Olusia spokojnej i nudnej wizyty;-)
GizaS Dżizas:-p jakoś Cię mało w kalendarzu:confused:

kikifish mamy wizytę tego samego dnia, żebyście (ty i kropek) przynieśli mi szczęście:-p trzymam kciuki za kropka bo to będzie następny big day, zawału dostaniesz przed rozwiązaniem przez te podglądanka:-D

LUTY

16: Hess - początek wyciszania
16: Olusia - podglądanie maluszków

17: kate23 - przygotowanie do criotransferu
17: dariaa16 - podglądanie pęcherzyków
17: calineczkaa - udany transfer
20: kate_p7 - początek stymulacji
20: kikifish - podglądanie maluszka
23: annemarie - wysoka beta!
24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa
27: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

Yplocka1 - udany criotransfer

Ying - Ying - udany criotransfer
.szkrabek - początek stymulacji

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki wszystkim za rady! Olej lniany mam, śliwki suszone mam - dziś będę próbować chyba wszytskiego na raz. Ogórki kiszone z mlekiem... to w ostateczności - hihihihi ;-)

Calineczka, nie przejmuj się - Twoja psyche wariuje i stąd ten sen. Zwykle jest tak, że sny są przeciwieństwem realnego świata ;-) więc na pewno będzie dobrze!
Jak się stresujesz to snach wyjdzie najgorszy scenariusz - zawsze tak jest - czy to przed ślubem (sny o czarnych sukniach, bądź braku gości), czy przed porodem - tu specjalnie nie podaje przykładów, czy przed ważnym egzaminem... dziś mężuś niech zrobi masażyk np. stóp. Zrealaksuj się i odpręż, zrób coś miłego dla siebie. A jutro okaże się, że masz śliczne zarodeczki i transeferek zaraz :-) tego Ci bardzo mocno życzę!

Annemarie - ja niestety jeszcze zielona w tych tematach, więc ciężko mi się wypowiadać skąd ta druga kreska - ale ja bym jutro na betę poszła, bo ta niepewność by mnie zeżarła. Oczywiście życzę byś była w ciąży i mocno kciuki już mam zaciśnięte! :-)

Szkrabek-polecam Ci rumianek do picia,tez pomaga.Nie polecam Ci tego wszystkiego razem bo nie wyjdziesz z kibelka:sorry:

Szkrabek ja po metformaxie mialam przeczyszczenia, spadlam z wagi i to sporo ale pol dnia w dzien w dzien w wc...

Calineczka wszystko bedzie dobrze, nie martw sie ;-)

Annemarie trzymam kciuki za pozytywny test i bete! ;-)

Kate mam usg serduszkowe 24 lutego, a jutro dzwonię i umawiam się na wizytę już do lekarza prowadzącego ciąże w Częstochowie:sorry2:bo w Gyncentrum mam tylko usg a przydałby się jakieś badania już zrobić więc w przyszłym tygodniu będą zapewne dwie wizyty

Lokator możesz dokupić dla siębie i Ż DHEA i konezym Q10. Nie zaszkodzi a może pomóc:tak:koenzym nawet dla urody korzystny:-p

Szkrabek ja też mam ostatnio ten problem, po dostawieniu porannej kawy mój organizm się pogubił:dry:ale staram sie dużo pić wody i jem płatki owsiane

Hej dziewczyny muszę się wyżalić! Byliśmy tego 12 na rejestracyjnej, wszystko pięknie, 100 podpisów, instrukcja dawania zastrzyków(i tak tego sama nie zrobię :no: ) recepta, od razu do apteki, kierunek dom. W domu święto, na następny dzień plan: kolacja, kino. Przed wyjściem telefon z kliniki: "w Państwa dokumentach brakuje zaświadczenia od lekarza o roku leczenia. Proszę w przyszłym tyg dosłać." Dodam że mąż na pierwszej wizycie 2razy pytał profesorka czy będzie potrzebne. Szybko tel do rejestracji gina i info że niestety ale dr zaczął od dziś urlop! Będzie 23 to wypisze.Ja zawał, dzwonię do kliniki że dopiero 23mogę dosłać. Masakra, czyli jeszcze mogą nas wykopać z programu za to że niedoinformowani nas!? Mam nadzieję że lepiej im wychodzi in vitro niż robota papierkowa!

Kozakowa
Wydaje mi sie ze nie powinni wykluczyc Cie z programu poprostu wszystko sie przedluzy bo musisz doniesc zaswiadczenie od lekarza dopiero oni wysla do mz i bedziesz czekala na odpowiedz .

reklama
kurczę już leki wykupione, mam nadzieję że do początku marca zdążą to załatwić bo wtedy @ i zaczynami. Swoją drogą są niepoważni, bo rejestracyjną miałam w 4dc i prof mówił że szkoda że wyniki nie doszły 2 dni wcześniej bo byśmy zaczynali. I wtedy co? miałabym przerwać stymulację, czy zapłacić?

Do góry