reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kate wystarczy, ze poprzednio badalas o 2-3 godziny pozniej i bedzie inaczej. Zreszta gdyby przyrost byl minimalny mozna by bylo podejrzewac, ze jest cos nie tak a on tylko lekko odbiega od normy. Ciaza to nie matematyka i tej wersji bedziemy sie trzymac 
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Kate trzymaj kciuki zęby wszystko bylo ok.
A przyszlym mamuśką polecam zapisać się na warsztatu dla kobiet w ciąży. Wczoraj byłam na takim spotkaniu i bardzo cenne informacje o bezpieczeństwie małżeństwa nabylam.
Warsztaty Mamo to Ja | Baby online
A przyszlym mamuśką polecam zapisać się na warsztatu dla kobiet w ciąży. Wczoraj byłam na takim spotkaniu i bardzo cenne informacje o bezpieczeństwie małżeństwa nabylam.
Warsztaty Mamo to Ja | Baby online
kasik niby badania robione w tym samym labo i o tej samej godzinie wiec raczej wszystko do d..... w sobote mam wizyte i nastepna bete. Albo będę kolejnym przypadkiem potwierdzającym regulę przyrostu 66% co 48h albo wyjątkiem od tej reguły..
kasik36
Kate mysl pozytywnie, nie na darmo sie mowi, ze wiara czyni cuda
Bedzie dobrze, MUSI byc!
calineczkaa
Mam już wyniki morfologii, te główne składniki są ok, tylko mam zaniżone limfocyty, eozynofile, i podwyższone neutrofile.
Tak mi się zdarza mieć.
Tak mi się zdarza mieć.
Cześć dziewczyny
Bardzo proszę o pomoc...Idę długim protokołem. Od 1 marca biorę gonapeptyl i 12 marca lh wynosiło 7, 16 marca 2,29 a dzisiaj 3,05. Czy któraś tak miała? Załamałam się trochę. Dzwoniłam do mojej lekarki i kazała powtórzyć za 2 dni badanie, powiedziała, że to dziwne... Estradiol i progesteron już 12,03 miałam odpowiednio wyciszone, a lh robi sobie ze mnie chyba jaja.
agulla84
Kate ja robilam o tej samej godzinie zawsze a jak brałam wydruk to było 2 h różnicy zależy ile mają roboty :-(
reklama
Podziel się: