reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dariaa nie żałuje bo Novum to świetna klinika, a w invicie nie mieli juz nic do zaoferowania- W invicie po prostu przyjemniej było-
sama klinika w centrum co też ważne no i wyniki badań w necie,
Poza tym uwielbiałam dr Kunickiego, tak miłego człowieka nie spotkałam więcej na swojej drodze
ale przecież nie liczy się czyjeś usposobienie tylko dobra " ręka" - jestem chyba trudnym przypadkiem

W Novum zapowiedziano mi że nie dostane clexane - bo nie ma wskazań - dlatego chciałabym zrobić badania ( zrobie je w invicie) aby mieć jakieś podstawy do brania
mam też możliwość zakupienia clexane ( ale to już dość skomplikowane) na własną reke i tez zastanawiam się czy to zrobić
Daria płacisz za wizytę tego 30??

a ja czekam na okres który się spóźnia już tydzien :/ mieliśmy podchodzić do crio ale sama nie wiem,chyba odczekam chwile aby zacząć na nowo zdrowo żyć- i może zrobić badania-
a zkolejnej strony myślę czy nie zakupić tego clexane na własną reke i sprobować już

Dziewczyny za Was wszystkie zaciskam mocno kciuki

shamm teraz wizyte co mam u kunickiego 28.04 mam zapisaną jako przygotowanie do CRIO ;).... ja niebyłam u niego nigdy on mi robił punkcje i niepowiem mile wspominam:) musze zostac jeszcze w invicta poniewaz mam jeszcze dwa zarodeczki 1BB i chce teraz sprobowac moich sil z dr Kunickim....a planem B wrazie czego jest NOVUM
a cleaxane tez bralam na wlasny koszt od innej gin mialam recepte oczywiscie narazie na 100%....robilam tylko mutacje MTHFR i wlasnie ona mi wyszla. dlatego bralam cleaxane teraz....
sham a dlaczego jestes skomplikowanym przypadkiem ??? opowiedz mi krotko swoje przejscia....

calineczka to pytanie do mnie czemu trzeci???;)
niewiem wlasnie dlaczego podano trzeci tak mam zaznaczone na karcie..... wlasnie partnera nasienie super i tu niema zadnych problemow....
ciekawe ktory podano mi teraz....

no i odpowiedz mam z Novum porozmawialam sobie z Pania z recepcji....NIEMAJĄ JUZ MIEJSC TO POPIERWSZE A PO DRUGIE MAJA ZAKAZ OD MINISTERSTWA PRZYJMOWANIA PAR Z INNYCH KLINIK JESLI JEST SIE W RZADOWYM POMIMO TEGO ZE W REGULAMINIE JEST NAPISANE ZE RAZ MOZNA ZMIENIC REALIZATORA U nich ministerstwo zabronilo.

Lilka dziekuje. Czyli powinnam sie jednak martwic:(

Daria przeczuwalam, ze beda jaja z tymi klinikami. Jakis czas temu slyszalam ze zarejestrowanych do programu maja ponad 18tys par, a program przewidywal na 3 lata 15... teraz musza to przerobic wiec zaczną sie problemy:/

nie nie ...nie bede kombinowac. Zawsze wybieralam tylko miedzy invicta a novum...a teraz wiem na czym stoje dalsza walka w invicta tym razem z dr. kunickim i mam po kogo wracac :*

reklama
Kate czekam z niecierpliwością na wieści o maluszku :-)

Daria ale jaja , nie wiedziałam ,że mają takie zmiany w Novum , ja na jesień się dostałam i w grudniu mogłam bez problemu zaczynać .... jest jeszcze Bocian w Warszawie ? dobrze chyba widziałam reklamę ...

Missidor najważniejsze by to był ten jedyny , spokojnie ,,........

Do góry