reklama
kate_p7 - trzymam cały czas kciuki!! Doczytałam też o moich cyckach, hehe. Teraz to mam duże, a wolałam tamte, nie za duże nie za małe, było czym oddychać. Wtedy miałam 75C i było w sam raz. Teraz mam miseczkę D i inny obwód 
Missdior - nie martw się, że masz tylko 1 zarodeczek, bo to może być TEN. Ja też mam tylko 1 zarodeczek i mam też nadzieję, hehe. Będzie dobrze !!
Missdior - nie martw się, że masz tylko 1 zarodeczek, bo to może być TEN. Ja też mam tylko 1 zarodeczek i mam też nadzieję, hehe. Będzie dobrze !!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kate no jakos dochodze do formy, brzuch mnie jeszcze pobolewa, maluszki raz placza, raz sa spokojne, wielka pomoc mam od mamy i od mojego, ktora mi pomaga, a tu obiad zrobi, a tu wezmie na rece maluszka itp.. na ta chwile nie wyobrazam sobie zebym byla sama... chociaz wiadomo to kiedys nastapi ze zostane sama i bede musiala dac rade. Mam takie momenty ze mysle ze nie dam rady, zmeczenie i nie wyspanie robia swoje. 3 dni temu pol dnia przeplakalam z bezsilnosci, w ostatnia noc zdazylam przymknac oko a tu maly sie obudzil. wiedzialam ze tak bedzie..poza tym glodna sie zrobilam i trzeba bylo cos zjesc..maluch wyssal zemnie energie. Pewnie zaraz mala sie obudzi wiec...jestem oslabiona, musze isc zrobic badania jak tam moje parametry....zreszta czesto mam nie przespane noce, albo spie krotko bo zasnac nie umiem itp...
p.s a ty sobie nie wkrecaj ze cos nie tak..!! wszystko jest dobrze.... no ja mialam wszystko w tej ciazy, plamienia, wymioty, biegunka, mdlosci, szpitale, jadlam kaszki bo mi nie wchodzilo nic innego, wiec dobrze ze nie masz objawow.. wiadomo jak sa objawy to wtedy ze jest ok.
Kate kciuki za wizyte !!
agapl moze nie wszystko stracone? trzymam kciuki! kiedy idziesz na usg?
Missdior najwazniejszy jeden zarodeczek zeby dal ciaze!;-) kiedy transfer?
p.s a ty sobie nie wkrecaj ze cos nie tak..!! wszystko jest dobrze.... no ja mialam wszystko w tej ciazy, plamienia, wymioty, biegunka, mdlosci, szpitale, jadlam kaszki bo mi nie wchodzilo nic innego, wiec dobrze ze nie masz objawow.. wiadomo jak sa objawy to wtedy ze jest ok.
Kate kciuki za wizyte !!

agapl moze nie wszystko stracone? trzymam kciuki! kiedy idziesz na usg?
Missdior najwazniejszy jeden zarodeczek zeby dal ciaze!;-) kiedy transfer?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olusia: witaj w klubie mam
kto nie ma dzieci nie zrozumie jak mozna padac ze zmeczenia. I to na zupelnie innym poziomie. Ja tez od 5 miesiecy bardzo malo sypiam, duzo jem bo maly wypija ze mbie wszystko. To niedospanie prowadzi do depresji. I choc wiadomo ze to tylko tymczasowe to i tak to malo pomaga
Moj pierwszy synek spal pieknie w nocy i bylam wyspana. Drugi jest przeciwienstwem i padam ze zmeczenia: ale u mnie to malutki ma chorobe skorna wiec choc wiem jakie jest tego podloze.
Mam tak samo jak ty: jak sie obudze to problem z ponownym zasnieciem i to jest najgorsze... A pomocy znikad bo rodzina daleko
Moj pierwszy synek spal pieknie w nocy i bylam wyspana. Drugi jest przeciwienstwem i padam ze zmeczenia: ale u mnie to malutki ma chorobe skorna wiec choc wiem jakie jest tego podloze.
Mam tak samo jak ty: jak sie obudze to problem z ponownym zasnieciem i to jest najgorsze... A pomocy znikad bo rodzina daleko
missdior23
Fanka BB :)
Olusia ... Jestem 4dpt ale miałam podana blastke i w tym dniu było jeszcze 4 pięknie się rozwijające i nagle taki klaps... Został jeden...
reklama
beti88
Zaciekawiona BB
Hej dziewczynki
dzisiejsza beta 14 dpt 1912,3 i w środę usg
cudzie trwaj!
OlaSzy jak tam u Ciebie?
OlaSzy jak tam u Ciebie?
Podziel się: