reklama
Olusia - teraz Pammukkale nie jest fajne. Większość nieczynna. Jak byłam tam 22 lata temu, to dopiero robiło wrażenie.
Chorwację bardzo lubię, byłam 2 razy i mogłabym jeszcze tam pojechać.
Generalnie my zawsze sami organizujemy sobie wyjazdy. Nie lubię tłumów ludzi, nie lubię siedzieć w hotelu na basenie, nie lubię zorganizowanych wycieczek, bo latasz od rana z wywieszonym ozorem.
Chorwację bardzo lubię, byłam 2 razy i mogłabym jeszcze tam pojechać.
Generalnie my zawsze sami organizujemy sobie wyjazdy. Nie lubię tłumów ludzi, nie lubię siedzieć w hotelu na basenie, nie lubię zorganizowanych wycieczek, bo latasz od rana z wywieszonym ozorem.
Bety72
Fanka BB :)
Wlasnie bylam w toalecie spr czy to juzbardzo plamie i boli mnie brzuch, wiec czuje ze dzisiaj wieczorem dostane@. A jak u Ciebie? umowilas sie na wizyte?
Też mnie pobolewa ale nic nie mam jeszcze. Odstawiłam dzień po Tobie więc powinnaś być pierwsza :-) Na wizytę umówię się jak dostanę bo nie wiem czy się nie przeciągnie. Ty masz już termin?
Bety72
Fanka BB :)
Dzwonili z laboratorium 7 zaplodnili jajdobrze nie ?
Jutro transfer o 12
Baaardzo dobrze! SUPER :-) Zobacz ile będziesz mogła mieć dzieciaczków, jeszcze jak się podzielą

reklama

Tak widze moj jutrzejszy embrion hahahahahah
Dzis pobolewa brzuch po punkcji ale to nie bol na tabletkę tylko taki jakbym miała mega wzdecie. I twardawy jest i jak sikam nie moge mocno sie napiąć. Mam nadzieje ze przejdzie jakos bo jutro znowu 4,5 godziny
Ile trwa transfer?
Bo sie boje o ten pełny pęcherz bo ja sikam mega czesto i zastanawiam sie jak szybko po moge isc siku
Załączniki
Podziel się: