reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, hej

bubu, przykro mi bardzo :-(

Emenems, jestes niesamowita. Znalazłas chwile by nam przesłać zdjecie z kliniki :-) poza tym myślałam dzis cały dzien o Twoim transferu i cieszę sie ,ze wracacie do domu juz w trójkę :-) Teraz życzę Ci wytrwałości w czekaniu i dużych, grubych krech na teście a potem wysokiejjjjjjj bety , która bedzie ładnie przyrastać :tak:

OlaSzy - omdlenia się zdarzają. Moja koleżanka jak była w ciąży to chyba z 10-15 razy zemdlała, a to pod prysznicem (potem kąpiele były tylko w obecności męża), w sklepie, w autobusie itd. A wyniki były ok, z dzieckiem też wszystko ok. Wiesz, organizm ciężko pracuje, więc może się zdarzyć taka sytuacja. Ale lepiej się zbadać i mieć święty spokój.

Kate a ile bierzesz tabl dziennie? ja mam po 1. Kurcze zadzwonie chyba do dr i zapytam jak to w końcu jest...

pigwa, ja też brałam przed transferem 2x1, po transferze i pozytywnej becie prof. kazał mi po woli odstawić i od jakiś 2 tygodnie już w ogóle nie biorę.

A ja właśnie wróciłam od mojej ginki. I znów widziałam serduszko :biggrin2: uff... kolejne zwolnienie i przykaz polegiwania, bo jajniki jeszcze wielkie, muszą dojść do siebie... ogólnie dobrze, ale hematokryt mi spada, więc muszę zacząć brac żelazo. Wszystkie leki zostają niestety do 12tc. :confused2:
Dostałam też już skierowanie na badania prenatalne, które mam zrobić po 19.05. :biggrin2:

cześć kobitki
emenems, powodzenia po transferze, rośnij grubiutka
OlaSzy - uważaj na siebie kochana

Odebrałam właśnie wynik drugiej bety i progesteronu
dziś mam 13dpt - 204,4; progesteron 27 z hakiem
w 11 dpt beta wynosiła - 81,3
czy to jest oki?

reklama
hederka jak najbardziej ok - masz podwójny przyrost bety przez 48h - także wszystko jest bardzo dobrze :tak: progesteron - hmm... mi prof. powiedział, że mam mieć powyżej 60, więc tutaj sama nie wiem... może lepiej skonsultować ten wynik z lekarzem, albo niech się kate wypowie...

Do góry