reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki dalej żeby wszystko dobrze było! Ja też bym nie wiedziała że zaszłam gdybym się tak czuła :-) a cyce urosna :p brzuch po punkcji mam dalej, tzn z rana jest ok ale po południu oponka wychodzi :-)

reklama
No ja to miałam 6 miesiac przez 5 dni. Masakra :D a waga ta sama była.
No to trzymam kciuki.
Kiedy transfer??

Hahahahah sorki - teraz dopiero na kalendarz zerknelam :) za duzo na raz

To Mialas w urodziny mojej siostry a ja w mojego taty :)

Haha tak pomyślałam, że się jeszcze nie obudzilaś :-) miejmy nadzieje, ze szczęśliwe te urodziny będą na zawsze ;-)

Cześć Dziewczyny,

Emenems, nic nie chciałam wczesniej pisać ,aby nie zapeszyć ale sikaniec potwierdził moje przeczucie. :-):tak: Ciszę sie ogromnie i zaciskam nadal mocno kciuki za wynik jutrzejszej bety!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

milego dnia Dziewczyny!,,,

Emenems super. Na bank jesteś w ciąży tzn przecież od dnia transferu jesteś :-) Jutro beta będzie wielgaśna :-)
pigwa a Ty już chyba serduszko będziesz słuchać? Nie widzę w sygnaturce

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki. No i poproszę o aktualny harmonogram :-)

Pa

reklama
witam:)!!!!!
Emenems ciesze sie bardzo :)!!! i pocichu juz gratuluje ;)
Olaszy,Gizas ,Szkrabek i reszta dziewczyn 3mam za was kciuki :) chociaz zadko poczytuje teraz forum ale mysle o was wszystkich:)!

ja sobie zrobilam badanie tarczycy kontrolnie bo mialam badane w 2013r. w listopadzie jakos i wynik nastepujacy
TSH 1,42 NORMA 0,270-4,200
FT3 3,04 NORMA 2,00-4,40
FT4 1,53 NORMA 0,93-1,71

co sadzicie ? ..........

Do góry