Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Trzymam kciuki dalej żeby wszystko dobrze było! Ja też bym nie wiedziała że zaszłam gdybym się tak czuła :-) a cyce urosna brzuch po punkcji mam dalej, tzn z rana jest ok ale po południu oponka wychodzi :-)
Emenems, nic nie chciałam wczesniej pisać ,aby nie zapeszyć ale sikaniec potwierdził moje przeczucie. :-) Ciszę sie ogromnie i zaciskam nadal mocno kciuki za wynik jutrzejszej bety!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Emenems super. Na bank jesteś w ciąży tzn przecież od dnia transferu jesteś :-) Jutro beta będzie wielgaśna :-)
pigwa a Ty już chyba serduszko będziesz słuchać? Nie widzę w sygnaturce
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki. No i poproszę o aktualny harmonogram :-)
witam!!!!!
Emenems ciesze sie bardzo !!! i pocichu juz gratuluje
Olaszy,Gizas ,Szkrabek i reszta dziewczyn 3mam za was kciuki chociaz zadko poczytuje teraz forum ale mysle o was wszystkich!
ja sobie zrobilam badanie tarczycy kontrolnie bo mialam badane w 2013r. w listopadzie jakos i wynik nastepujacy
TSH 1,42 NORMA 0,270-4,200
FT3 3,04 NORMA 2,00-4,40
FT4 1,53 NORMA 0,93-1,71