reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

sykatynka kciuki zaciśniete za jutrzejszy transfer !!
'
najki powodzenia
Emenemś:)za piękny przyrosy kciuki zaciśnięte !!

kate to już 12 tydzień, przeleciało szybko :) ja milczę bo nadal walczę z nałogiem ;)

daria a Ty na jakims etapie staran jestes??
i mnie strach obleciał, bo co bedzie ze mną?? i zmoimi marzeniami jeśli wygra Duda??

Ostatnia edycja:
reklama
Dario, on chce się zgodzić na in vitro, ale przy pewnych ograniczeniach - które każda z nas, która przeszła hiperstymulacje albo criotransfer to wyśmieje..

Brak selekcji - jedziemy z pierwszego jajeczka, jakie uzyskujemy i żadnego mrożenia. I o refundacji też możemy pomarzyć. Dzisiaj na FB wypowiedziałam się za Komorowskim, bo chociaż on nie będzie z tym robić problemów i ktoś mi zarzucił, że całe państwo składa się na moje in vitro (bo przecież refundacja wynosi grube miliony) i że ta osoba też chce, żebym ja się zrzuciła mu na samochód. Walka z debilami, których ten problem nie dotyczy. Prawdę mówiąc nie miałam ochoty tłumaczyć tej osobie ile tak naprawdę wynosi refundacja i ma się nijak do innej zapomogi, jaką uzyskują inni Polacy.

Swoją drogą wpadłam też na komentarz pod zdjęciem Dudy i jego córki w stylu "dziewczyno, módl się, żebyś nie miała problemów z płodnością, bo tata Cie do więzienia wsadzi".. paranoja z tym co się dzieje..

Bo to lekarz z ktora bede sie teraz kontaktować na tlf az do przyjazdu - mam taka możliwość i ogolnie jestem wdzieczna ze sie zgodziła na takie cos ... Takze jutro lece po moje wyniki i bede jej czytac :)

lolitka to może już przewalczyłaś chorobę, ponoć z wiekiem się polepsza...oby bo szkoda chłopaka:-( a samo przeszło czy znalazłaś jakiś cudowny sposób?
Co do kropka mam nadzieje ze będzie zdrowy:-p już zaczynam trochę luzować, ale pewnie bliżej wizyty to znów zamiennie się w świra:-DNawet ostatnio zaczęłam żartować do M ze albo będziemy mieli genialne dziecko albo bezdennie głupie. Teoria stara jak świat - dlaczego idiokracja rodzi mądre dzieci :" bo dwa minusy dają plus".

sykatynka kciukasy za jutro:-)

OlaSzy wścieka mnie gadka że mi muszą do mojego ivf inni dokładać, albo że marnujemy rządowe pieniądze. Tyle patologii utrzymują za moje pieniądze i nie narzekam. A wiesz kto najbardziej narzeka pan/pani co siedzi na kasach w biedronce i oddaje grosze do NFZ, ZUSu itp...czy lepiej pan spod bloku co jest na rencie albo bezrobotny popijając Herkulesa. Niech mi oddadzą moje pieniądze po 3 miesiącach mielibyśmy na pełna procedurę ivf... a ta patologia niech ubezpiecza się sama,ja będę miała na 5 ivf a kto na nich będzie zarabiał?

A ja nie mam co wybierac - to jest jedyna lekarka ktora po znajomosci załatwiłam od znajomej na telefon ... Nie mam az takich znajomosci zeby moc z innym lekarzem kontaktować sie telefonicznie a dopiero w czerwcu na wizyte isc ...

reklama
I właśnie ona mowila zebym brała 3x2 ale to nie za duzo ? Jak nie plamie ?
Moze na początek 2x1 albo 3x1 ??co sądzicie ?
Bo ja z tych co nie lubie profilaktycznie a z drugiej strony boje sie stracić ...

Do góry