reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka-nie szukaj dziury w calym,KLUJE cie prawdopodobnie po punkcji,ma prawo do 2 tygodni. To nie jest normalne ,ze ktos Ci wjezdza igla w jajnik :szok: don't panic please:-)

Kate niestety - musiałam nasikać :D
To moj test z przed chwili - wiem ze nic mi to nie powie czy beta rosnie czy nie a do tego czułość 10... Ale wiem ze ktos/cos tam jeszcze jest...:)
ImageUploadedByForum BabyBoom1431541805.398342.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431541805.398342.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431541805.398342.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 103
Olusia a powiedz mi ile czekałaś na Histeroskopie i czy robią w Bytomiu albo napisz jak nazywa się twój lekarz jak możesz - dzięki

Ups ,przepraszam kochana,staralam sie tego wlasnie doszukac.Pomimo wszystko nie przyciagaj zlych mysli.Bez punkcji tez sie dzieja w brzuchu cuda,a Ty czekasz na ten JEDYNY:-):-):-)

Emenems---wyglada na to ze jednak ciaza:-p:-p:-p:-p;-);-);-) A teraz ladnie przepros;-) ..."ze kos,cos tam JESZCZE jest " ??????? trzeba Ci do d nakopac ?

reklama
No i tak do piatku czekam jak ma szpilach :) zeby liczby zobaczyc :D

Mozna kopnąć :)

Jutro mamy wolne i jedziemy ze znajomymi na "energitrapp" czy takie energy steps ( debilnie brzmi schody energetyczne - nie umiem słowa znalezc) to sa schody na gore :D bedzie wesoło!i męczące:) ale musze dotlenić kropka .
ImageUploadedByForum BabyBoom1431542871.002622.jpg

Jutro wam wysle zdjecie ze szczytu!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431542871.002622.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431542871.002622.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 72
Do góry