reklama

niebajka
Fanka BB :)
Sykatynko jak zwykle usłyszysz ze wszystko ok i na to czekam i zycze
 i na to czekam i zycze a do 14 jeszcze 10 dni wiec zleci, ze hoho, ani sie obejrzysz
 a do 14 jeszcze 10 dni wiec zleci, ze hoho, ani sie obejrzysz 
Ja sie niecierpliwie, bo nawet pecherzyka nie widzialam, ani gdzie sie zarodek zadomowił w macicy.. Beta przyrasta w porządku, wiec staram sie nie ryc, ale wiecie doskonale, jak to jest takze czekam na serduszko
 takze czekam na serduszko

Ja sie niecierpliwie, bo nawet pecherzyka nie widzialam, ani gdzie sie zarodek zadomowił w macicy.. Beta przyrasta w porządku, wiec staram sie nie ryc, ale wiecie doskonale, jak to jest
sykatynka
Niebajka taka mam nadzieję, najgorsze jest to, że wtedy nie było żadnych objawów ze coś jest nie tak i gdyby nie usg to zylabym w blogiej nieświadomości.... Stąd te moje swirowanie - bo tylko usg pozwoli stwierdzić czy wszystko jest ok....  no ale czas jakoś do usg minie i mam nadzieję że faktycznie po raz kolejny okaże się ze swirowalam zupełnie niepotrzebnie
 no ale czas jakoś do usg minie i mam nadzieję że faktycznie po raz kolejny okaże się ze swirowalam zupełnie niepotrzebnie 

Bety72
Inga to super. Sykatynka i niebajka usg będzie ok. 
Zanim się obejrzycie to już niezłe ciężarówy z Was będą.
Kurcze ale dzisiaj smali. Ledwie dycham.
Miłego weekendu.
Pa

Zanim się obejrzycie to już niezłe ciężarówy z Was będą.
Kurcze ale dzisiaj smali. Ledwie dycham.
Miłego weekendu.
Pa
inga po
Witam dziewczyny w ten piękny dzień z rana:-) u mnie jedna komórka się podzieliła , a druga zgodnie ze słowami Pani embriolog jeszcze nie, także nadzieja nadal jest zobaczymy co ta jedna dzieląca się jutro zmaluje, w każdym razie rollkoster emocjonalny narzie będzie

reklama

Podziel się: