reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

nie bajka z tym wzrostem to różnie może być ja mam 168, moja mama niska jest jakies 165, ojciec 178, a mój brat jest niższy ode mnie :-D. mój M wysoki 186 a nawet chyba więcej, a jego mama jakies 170, ojciec nie duzo wyższy a on jako jedyny z rodzeństwa wielki - może go podmienili:-DZatem jeszcze ty możesz mieć przyszłego koszykarza a ja księgowego :-p Co do imion lubię dźwięczne takie jak Przemek, Krzysztof, bardzo podobalo mi się dla dziewczynki Karolina:-) Teraz Piotruś mi się zaczął podobać no i M wymyślił, żeby było Piotr Przemysław, ale to niesprawiedliwe bo miałbyc Przemyslaw Stanisław po moim dziadku tez(Stasiek), ale jakoś nie lubię starych imion a teraz moda jest na Adaś, Staś, Jaś... A ja bym chciała coś nowoczesnego.. ale i normalnego:-p

reklama
Cześć kochane.
Doktorek odpisał i kazał się umówić za 2 tyg. Więc wizytę mam 14.08. Będzie to mój 15dc. Załapie się na 20% zniżki na ICSI/IMSI.
Ciekawe czy będę musiała wszystkie wyniki robić i kiedy ruszę z ukochanymi zastrzykami po tych moich starych zrostach (a może już ich nie ma).

Także coś zaczyna się dziać :-) Od razu mi lepiej.

Cudownie kochana...upasc,podniesc sie i isc dalej....ja tez tak mam w zyciu.I chyba bym sie nie zamienila.tzrymy wszystko co moge za Ciebie:-)
Kciuki za dzisiejsze laski :tak:
:-):-):-)

Kate nie powiem, wymagania to Ty masz:) Piotrus jest przepiękne, tyle ze to moj ex i N chyba by mnie zabil za taka propozycje:)
Bartosz? Bartlomiej? z ta dzwiecznoscia mnie ugotowalas :D

Dziewczyny mam problem bo mnie lekko tam ciśnie i kłuje w brzuchu ale od wczoraj mam problrm z zaparciem chyba, bylsm e toalecie dzis i jakos cos ale czuje sie pełna i to kłucie mnie martwi ...:(
Jakis sposob na wypróżnienie sie Ebym mogła zobaczyc czy to jelita czy cos z maluchem :(

Bety, no i super :) męczyłabyś się jakbyś się ponownie nie zdecydowała :)

Emenems, kochana ja nie jestem JESZCZE :)P) w ciąży, a wczoraj miałam podobnie tak mnie kuło, że hej, dawno tak nie miałam i też był problem. Ale od dzisiaj rana już okej. Wieczorkiem wypiłam sok z buraków i się uspokoiło to kłucie. To na bank zaparcia po prostu, bo wtedy tak kuje dziwnie jakby. Na pewno z maleństwem ok! Może kawy zbożowej się napij? Mi to zawsze pomaga.

Co do imion to ja mam teraz takiego stresa, bo moja przyjaciółka jest w ciąży i się tak boję, że nazwie moimi imionami.. a teraz trochę jesteśmy na dystans i boję się jej spytać ;p Mam nadzieję, że mi tego nie zrobi.. bo wie jakie imiona chciałam.. eh ;p jakie stresy ;D Mi te starodawne mega się podobają, chciałabym po babci, ale to druga się obrazi i tak o ;D Aha, czekaj Monia jeszcze się nic nie zapłodniło....;p

Ostatnia edycja:
Adaś to piękne imię :) mój m tak ma, ale jakby nie miał to maluch byłby Adaś :p
Emenems rano na czczo ciepła woda z cytryną, przed snem dwa kiwi :) doraźnych metod nie znam :p

Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak mnie do was ciagnie! muszę się zmuszać żeby kompa nie odpalic:tak: pozdronka

Emi - mnie zawsze kefir pomaga (najlepiej z owocami - jak nie mam owoców to kombinuje nawet z dżemem wlasnej roboty oczywiscie) p.s. odeszłam od kupnych jogurtów, jakos mam wstręt do nich ostatnio, pewnie mąka w nich mnie odpycha ;-)

Super temacik rzuciłyście - imionka mój ulubiony :-) to jakie powybierałyscie? zaraz poczytam wstecz
Mnie się podoba Filip.. no i Kubuś, Adaś
A dla dziewczynki ?? nie mam pojecia

reklama
To wniosek taki: kupuje zaraz kiwi maślane i suszone śliwki i zjem wieczorem wszystko razem zalane maślana a rano kawa zbożowa i ciepła woda z cytryna i błonnik ... Musi pomoc - dzieki
Mam nadzieje ze tel kłucia to od trgo bo sie strasznie martwie

Do góry