reklama
Dzięki za &&& i agulla i anika kciuki rownież! &&& !
Ja mam transfer dopiero po 13, więc dam znać tak ok.15-16 pewnie
Dziewczyny wy też brałyście relanium i flamexin?
Kurde na ulotce flamexinu(który mam wziąć tylko dziś) pisze, ze utrudnia zajście w ciążę ;/
Relanium też przez 5 dni mam brać..
Brałyście też?
Ja mam transfer dopiero po 13, więc dam znać tak ok.15-16 pewnie
Dziewczyny wy też brałyście relanium i flamexin?
Kurde na ulotce flamexinu(który mam wziąć tylko dziś) pisze, ze utrudnia zajście w ciążę ;/
Relanium też przez 5 dni mam brać..
Brałyście też?
moniusia ja brałam flamexin i relanium standard kliniki jeszcze nospe:-) flamexin to jedna tabletka, relanium na skurcze ułatwia implantacje.
Jessie kazda reaguje inaczej, ogólnie objawy ciążowe sa uzależnione od bhcg. Im wyzsza bhcg tym wyższy prg, tym silniejsze mdłości, bole głowy itp...Dlatego ciąze bliźniacze się dużo ciezejznosi
Poza tym mdlosci mi się pojawiły ok.6-7tc a potem tylko rosły w siłę, wiec poczekaj
Jessie kazda reaguje inaczej, ogólnie objawy ciążowe sa uzależnione od bhcg. Im wyzsza bhcg tym wyższy prg, tym silniejsze mdłości, bole głowy itp...Dlatego ciąze bliźniacze się dużo ciezejznosi

melissa
Zaangażowana w BB
moniusia ja nie dostawałam takich leków....
Jessie po transferze właściwie nie miałam objawów poza przeczuciem, że się udało! noo i zemdlałam w domu 3dpt ale to pewnie stressss...
objawy tupu mdłości są koło 6tc więc leż cierpliwie
Jessie po transferze właściwie nie miałam objawów poza przeczuciem, że się udało! noo i zemdlałam w domu 3dpt ale to pewnie stressss...
objawy tupu mdłości są koło 6tc więc leż cierpliwie
Kochane ciężarówki powiedzcie jak to było u was z objawami ciążowymi na początku ? Martwi mnie ze oprócz bólu piersi nie mam nic, może troszkę senna jestem ale nic szczególnego.... Zero mdłości...
Ja byłam wymęczona po stymulacji wiec ciezko pwiedziec ale ogolnie cycki nigdy mnie nie bolały ani na poczatku ani teraz - objawy ciazowe typowe przyszły do mnie koło 8 tygodnia gdzies a na paczatku to nie raczej - jakbym nie widziała ze mam byc w ciazy bym nie skumała raczej
reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Hessik kochana kciuki mocne za maluchy! Oby tym razem były silne zarodki!
Dziewczyny udanych transferów!
Jessie, u mnie była przede wszystkim senność i zmęczenie, bóle piersi, mdłości nie mialam za bardzo, jedynie ogromny wstręt do wielu rzeczy, przede wszystkim do mięsa.... Ale to też nie tak od razu wszystko...tak jak Emi pisze, Koło 7-8 tygodnia... Ale naprawdę każdy organizm jest inny, wiele dziewczyn przechodzi w ogóle bezobjawowo....
Dziewczyny udanych transferów!
Jessie, u mnie była przede wszystkim senność i zmęczenie, bóle piersi, mdłości nie mialam za bardzo, jedynie ogromny wstręt do wielu rzeczy, przede wszystkim do mięsa.... Ale to też nie tak od razu wszystko...tak jak Emi pisze, Koło 7-8 tygodnia... Ale naprawdę każdy organizm jest inny, wiele dziewczyn przechodzi w ogóle bezobjawowo....
Podziel się: