reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za &&& i agulla i anika kciuki rownież! &&& !
Ja mam transfer dopiero po 13, więc dam znać tak ok.15-16 pewnie :)

Dziewczyny wy też brałyście relanium i flamexin?
Kurde na ulotce flamexinu(który mam wziąć tylko dziś) pisze, ze utrudnia zajście w ciążę ;/
Relanium też przez 5 dni mam brać..
Brałyście też?

Kochane ciężarówki powiedzcie jak to było u was z objawami ciążowymi na początku ? Martwi mnie ze oprócz bólu piersi nie mam nic, może troszkę senna jestem ale nic szczególnego.... Zero mdłości...

Moniusia_ mi nic takiego nie dawali, ale przed transferem dostałam zastrzyk z czymś rozluźniajactm (nie pamiętam już co) Chyba dobrze coś takiego wziąć żeby się nie spinac żeby fasolka się zadomowila :)

moniusia ja brałam flamexin i relanium standard kliniki jeszcze nospe:-) flamexin to jedna tabletka, relanium na skurcze ułatwia implantacje.

Jessie kazda reaguje inaczej, ogólnie objawy ciążowe sa uzależnione od bhcg. Im wyzsza bhcg tym wyższy prg, tym silniejsze mdłości, bole głowy itp...Dlatego ciąze bliźniacze się dużo ciezejznosi:-p Poza tym mdlosci mi się pojawiły ok.6-7tc a potem tylko rosły w siłę, wiec poczekaj:-p

moniusia ja nie dostawałam takich leków....

Jessie po transferze właściwie nie miałam objawów poza przeczuciem, że się udało! noo i zemdlałam w domu 3dpt ale to pewnie stressss...
objawy tupu mdłości są koło 6tc więc leż cierpliwie :)

Kochane ciężarówki powiedzcie jak to było u was z objawami ciążowymi na początku ? Martwi mnie ze oprócz bólu piersi nie mam nic, może troszkę senna jestem ale nic szczególnego.... Zero mdłości...

Ja byłam wymęczona po stymulacji wiec ciezko pwiedziec ale ogolnie cycki nigdy mnie nie bolały ani na poczatku ani teraz - objawy ciazowe typowe przyszły do mnie koło 8 tygodnia gdzies a na paczatku to nie raczej - jakbym nie widziała ze mam byc w ciazy bym nie skumała raczej

reklama
Hessik kochana kciuki mocne za maluchy! Oby tym razem były silne zarodki!
Dziewczyny udanych transferów!
Jessie, u mnie była przede wszystkim senność i zmęczenie, bóle piersi, mdłości nie mialam za bardzo, jedynie ogromny wstręt do wielu rzeczy, przede wszystkim do mięsa.... Ale to też nie tak od razu wszystko...tak jak Emi pisze, Koło 7-8 tygodnia... Ale naprawdę każdy organizm jest inny, wiele dziewczyn przechodzi w ogóle bezobjawowo....

Do góry