Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniusia ja też w invikcie i też brałam flamexin a w ciąży jestempodejrzewam że to przy dłuższym braniu a ty masz wziąć tylko jedna tabletkę...
A relanium jest wspaniałete pierwsze dni po transferze mają być dniami relaksu więc lykaj relanium, wypoczywaj i relaksuj się
Kate, dobrze gadasz, wiem że wiele moich obaw jest nieuzasadnionych, ale wiesz u mnie strach jest potegowany innymi rzeczami, np. W zeszłym tygodniu odstawiłam metypred, brałam co prawda dawkę minimalna ale jednak, więc obawa jest. Do tego zmniejszyłam o połowę dawkę metforminy i cukry mi od razu wzrosły więc znowu stresik.... No ale wszystko to na polecenie lekarza więc mam nadzieję że będzie w porządku....
Dzisiaj rano chyba dostałam dwa solidne kopniaki albo odbyły się dwa fikolki...
Emi czyli ty tak od 19 tygodnia czujesz takie niewątpliwe ruchy? Ja jestem na poczatku 18tc...

kupiłam marsy ostatnio i już ich nie ma co prawda miałam małą pomoc ale i tak nie powinnam
Idę w poniedziałek na badanie cukru i wtedy się okaże to był ostatni czas na słodycze, bo tak mnie ostatnio ciągnie do wszystkiego co czeko i z karmelem...