reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kate w maju 2011 r mialam laparotomie usuwanie miesniakow , a w paznierniku tego samego roku abrazie, w tym roku to wiadomo mam dosc szpitali, koezym własnie zaczelam zazywac od okresu zaczne pic ziola ojca sroki w tym roku tylko juz metody naturalne moze choc ttroche pomoga jak zdecyduje sie na in vitro w przysżlym roku, jakby nie bylo znajoma z pracy po 6 latach stran zaszła po 4 miesiacach leczenia u nanprotechnologa :-)

reklama
hej :)

moniusia - jak nie odbierają...to się pakuj do furki i może podjedź do Invikty? Będziesz spokojniejsza
kachna - super! jeszcze raz gratki i oby hiperka szybko odpuściła...trzymaj się!
inga - bardzo mi przykro, że się nie udało...ściskam mocno i dużo sił Ci życzę Kochana:*

Uciekam do pracy :(
Miłego dnia :happy:

Ok Kate, już nie trzeba jak coś;D
Dodzwoniłam się i od razu pani na infolini powiedziała, że to jest pytanie do p. doktor i ma do mnie dzwonić, albo chociaż w systemie zapisze ;) także luzik ;-)

Ostatnia edycja:
Dorota jeden jedynak sie obroni! czekamy na wiesci!

Kachna ale pi**a z tej piguły :/ mądra się znalazła :/ pewnie przeciwniczka ivf....wrrr, dobrze jej powiedzialas o profesorze! 3maj sie dzielnie!!!! a beta piekna! wysoka jak na 12dpt prawda?! Moze blizniaki! :)

U mnie cisza, nic się nie dzieje, oprocz tego ze się stresuję ciśnieniem (czy nie zacznie skakac), nie mam tabletek, tzn mam tylko dwie, musze isc do internisty, bo w klinice mi nie chcieli przepisac :wściekła/y: Mialam odpoczywac, a od rana w garach i z córcią przeboje, mąż dziś cały dzień w pracy, a chciałam gdzieś wyjść.

Miłego dnia!!!!!

reklama
moniusia nie znam się na tych lekach:-( ovulastan tylko kojarzę... przykro mi, ale ja w ogóle mialm inny protokół.

inga to trzymam kciuki:-p czasem się dzieje, gdy już nie ma szans na pozytywne zakończenie:-p

Do góry