Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dopiero w centrum, odzyskałam widoczność - normalnie stolica! na obrzeżach Wawy to porażka z widocznością. A mój mąż cwaniak, to on sobie przyśnie a mi nawigacje włączy...przecież bak pełny jakoś do domu dojedziemy, nawet przez Pruszków
Nie poważny tej mój M, nie było spania! W centrum się odnalazłam i wtedy mógł iść spać
Jeszcze co zrobił pod domem? zaparkowałam, na raz, pod domem ciasno. No oczywiście musiał poprawić, bo nie jest pod linijkę i nam mogą auto obtłuc. Ta lepiej prawko stracić, niż mieć obtłuczone auto, mimo że mamy AC
on pedantycznie umie tylko parkować
Dobra rozumiem czego chce mnie nauczyć, ale mam to gleboko w .....dzisiaj znowu jedziemy do innych znajomych
Ten samochód jeszcze od nowości nie był przyrysowany, trzeba zapewnić M trochę atrakcji. Jak ja to mówię, :" będzie bardzo droga lekcja rysowania". Tak sobie ostatnio myślę, jak to uczyłam się format robic, instalki no inne cudne nie koniecznie legalne rzeczy
był ubaw jak sformatowałam, zły dysk i straciłam wszystkie foty, ale się nauczyłam
a może jakaś abrazja, czy laparo żeby usunąć ogniska. Nie znam się za bardzo... wiem ze gonapeptyl - sam stosuje się do wyciszenia endometriozy, może jakies leki dobre... Ale ja bym poszła w koenzym od 60 - 120mg, witamine E,C...