agulla84
Fanka BB :)
Witajcie kochane czy któraś pochodziła do in vitro komercyjnie w białym stoku w bocianie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jednak badania wskazują na to, że plemniki o ruchu A są najlepiej wykształcone. Nie widzę morfologii ile jest poprawnych form, wg pana Krugera? Emi bo beta wtedy jest bardzo niska i nie każdy test wyłapie. Przy biochemicznej jeszcze nie ma strachu, przy pozamacicznej strach już jest..bo nie dość że tam beta skacze, wzrasta i spada itp.. a test uchwyci jak będzie późno.
Udało się złapać guru? uspokojona? ;-)
czasy panowania nad swoim życiem się skończyły. Przed nami słodki chaos brudnych pieluch
oraz długo wyczekiwane bezsenne noce. Szczerze - człowiek myślał, że jak się uda wreszcie to będzie tak pięknie... Taaa tylko zapomnieli mi powiedzieć że w III trym przychodzi wykańczająca bezsenność, i jeszcze ten pęcherz... dzisiaj spałam 3h :-( potem o 8.00 zasnęłam do 11.00 czyli razem 6h a czuje się tak, że się nie czuje...Spróbuje zasnąć dobranoc.