reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Aisha nic się nie martw śmiało zmień lutinus na luteine bez obaw. Ja też najpierw miałam lutinus a teraz od chyba 2 tygodni luteine. Luteina jest sporo tańsza. A jak już masz stwierdzoną ciążę to jest refundowana.

reklama
kate trzymamy kciuki za zdrówko mamusi i maleństwa i wracaj do nas:tak:
annemarie tragedia :( Współczuję..

U mnie dzisiaj 7dpt i o ile pierwsze 4-5 dni COŚ czułam, tak od wczoraj NIC. Po za wzdęciami, które szczególnie pod wieczór żyć nie dają.. :zawstydzona/y:
Co do Lutinusa - jeśli to prawda to chyba kogoś poniosło :wściekła/y: Też przejdę na Luteinę. W sumie już dawno miałam taki zamiar..

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

PAŹDZIERNIK:

13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa :)
19: najki - weryfikacja po crio
19: Aisha_23 - podglądanie maleństwa :)
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

kate trzymamy kciuki za zdrówko mamusi i maleństwa i wracaj do nas:tak:
annemarie tragedia :( Współczuję..

U mnie dzisiaj 7dpt i o ile pierwsze 4-5 dni COŚ czułam, tak od wczoraj NIC. Po za wzdęciami, które szczególnie pod wieczór żyć nie dają.. :zawstydzona/y:
Co do Lutinusa - jeśli to prawda to chyba kogoś poniosło :wściekła/y: Też przejdę na Luteinę. W sumie już dawno miałam taki zamiar..

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

PAŹDZIERNIK:

13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa :)
19: najki - weryfikacja po crio
19: Aisha_23 - podglądanie maleństwa :)
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

Najki sorry wielkie!!!! zmiana będzie u mnie. Podglądanie Maleńtasa 21.10, ale już nie u tego mojego doktorka pożal się...tylko u mojej doktor :) :) :) a z 19go się wypisałam ,nie mam zamiaru już do niego wracać!! I już mam nadzieję, że będę spokojniejsza. Chcieli mnie na jutro zapisac (8 dni od pierwszej bety), ale nie moge...nie mam co zrobic ze smarkajaca córką, mąż zarobiony, komunikacja odpada z córcią...no nic, poczekam. :)

Dzięki Kachna za podpowiedz z tą luteiną, bo się stresowałam... :):laugh2:

reklama
Do góry