reklama
Cześć Dziewczyny! dziś jest 12 dpt 2 dniowego zarodka. Beta >0,1. Czy jest sens powtarzać w 14 dpt czy odstawiać luteine?
Aga kochana ja w 9dpt dwudniowego miałam 40 hcg w 10dpd wyszedł pozytywny sikaniec ...
zastanawia mnie to ze nie mam okresu, juz 2 dni spoznienia. czy to moze byc przez luteine? jak odstawie to sie pojawi? Przepraszam, te pytania wydają Wam się pewnie banalne ale pierwsza ciąza udała się za 1 podejściem i nie miałam takich wątpliwości.... skoro beta jest tak niska przez 2 dni pewnie nic sie nie zmieni....?
anika11
Fanka BB :)
Annemarie, przykro mi. czasem człowiek aż nie wierzy, że tyle nieszczęść wokół się dzieje. a jedno przyciąga następne. nie jest Ci pewnie łatwo przy Twoim poziomie empatii, co? ściskać Cię mozna, czy nie lubisz? 
Najki, u mnie wzdęcia wieczorem to też już norma... więc moze, moze
) z któej doby miałąś zarodek transferowany?
Kate, i jak dzisiejszy obchód? wypuścili CIę na wolność?
Aisha, dobrze, że mogłaś zapisać się do swojej lekarki! spokój jest najważniejszy
) ja dziś lekko schizuję, bo wypływająca lutka ma lekko ciemniejszą barwę... jutro zrobię betę i progesteron.
dobrego wieczoru dziewczyny!
Najki, u mnie wzdęcia wieczorem to też już norma... więc moze, moze
Kate, i jak dzisiejszy obchód? wypuścili CIę na wolność?
Aisha, dobrze, że mogłaś zapisać się do swojej lekarki! spokój jest najważniejszy
dobrego wieczoru dziewczyny!
Bety72
Cześć Dziewczyny! dziś jest 12 dpt 2 dniowego zarodka. Beta >0,1. Czy jest sens powtarzać w 14 dpt czy odstawiać luteine?
Agatko ja w 9dpt 3-dniowego odstawiłam leki bo lekarz kazał i ja też już nie chciałam się faszerować. Do 4 dni powinnaś dostać. @
sylwia_159
Zaciekawiona BB
Ciekawa jestem jak to bedzie po wyborach... slyszalyscie o tym ze po 1.11 kliniki beda musialy najpierw uzyskac akredytacje MZ na prowadzenie dzialalnosci i zanim jej nie dostana nie mozna robic transferow...? Ciekawe jak to bedzie jak wygra p.. ii.... sss...
annemarie
Anika-
w koncu obracam sie w temacie juz pare dobrych lat,wiec powinnam profesjonalnie podejsc do tematu,ale...hmmm kiedy przekroczone zostaja wszelkie ludzkie granice ,a staja sie nie-ludz-kie to mi tez naplywaja lzy do oczu.:-(I mina pewno miesiace zanim ludzie poukladaja sobie zycie od nowa a ja probuje przy jednych i drugich troche byc bo wiecej zrobic po prostu nie moge.
Odnosnie waszej lutki i tych co sie martwia ,ze cos wyplywa... To nie lutka,ona uwalnia sie w przeciagu minuty albo jeszcze i mniej,to co wyplywa co substancja pomocnicza w ktorej byla wasza lutka,Wiec no panik,jakby lutka wyplywala to na tak naprawde nie byloby zadnego pozytku z tych globulek.
Ja mam tym razem zastrzyki z progesteronem ,zostaly mi od ciazy i sie ciesze ,ze nie musze sie znowu z tym paprac.:-)
w koncu obracam sie w temacie juz pare dobrych lat,wiec powinnam profesjonalnie podejsc do tematu,ale...hmmm kiedy przekroczone zostaja wszelkie ludzkie granice ,a staja sie nie-ludz-kie to mi tez naplywaja lzy do oczu.:-(I mina pewno miesiace zanim ludzie poukladaja sobie zycie od nowa a ja probuje przy jednych i drugich troche byc bo wiecej zrobic po prostu nie moge.
Odnosnie waszej lutki i tych co sie martwia ,ze cos wyplywa... To nie lutka,ona uwalnia sie w przeciagu minuty albo jeszcze i mniej,to co wyplywa co substancja pomocnicza w ktorej byla wasza lutka,Wiec no panik,jakby lutka wyplywala to na tak naprawde nie byloby zadnego pozytku z tych globulek.
Ja mam tym razem zastrzyki z progesteronem ,zostaly mi od ciazy i sie ciesze ,ze nie musze sie znowu z tym paprac.:-)
reklama
najki
Najki sorry wielkie!!!! zmiana będzie u mnie. Podglądanie Maleńtasa 21.10,
zatem aktualizacja (bo nie mogłam edytować

PAŹDZIERNIK:
13: niebajka - połówkowe
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa
19: najki - weryfikacja po crio
21: Aisha_23 - podglądanie maleństwa
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)
LISTOPAD:
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)
ehh..chciałabym.Najki, u mnie wzdęcia wieczorem to też już norma... więc moze, moze) z któej doby miałąś zarodek transferowany?
Co wieczór wytrzymać się nie da

Martwię się i stresuję coraz bardziej...
Podziel się: