reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

"Wiesz, nie dramatyzuję, tylko stwierdzam fakt. Jak nie ma objawów to nie ma. Ok. Wielu kobietom tak się przydarza. Ale jeśli w in vitro na naturalnym cyklu najpierw piersi są wielkie a po 10 dniu po zapłodnieniu opadają, to sprawa jest ewidentna. Tak więc niekoniecznie tu chyba chodzi o dramatyzowanie. Raczej nie oszukiwanie się bez sensu i nie robienie sobie bezsensownych nadziei w sytuacji kiedy test sprawdzający to formalność.":-D:-D:-D:-D

Hahahahah
:-):-):-):-):-) to twoj post ,kochana ciesze sie strasznie." 2 kreski to rzeczywiscie sprawa ewidentna i formalnosci´byla.Ale super,gratuluje,znowu nie bede mogla zasnac.Ale czad.:tak:

reklama
@annamarie :D :D :D no tak :D
ta kreska blada... czy ona może tam być z innego powodu niż ciąża? chyba nie dociera do mnie jeszcze...:szok::rofl2::-)
Kochana AnnaMarie!!!! Czekam na Twoją betę!!! mam nadzieję że twój i mój kropek pójdą łeb w łeb

nooo Dorota nareszcie!! to musiało się tak skończyć...to była formalność!!! tylko Ty w nią nie wierzyłaś :)
gratuluję! bo jestem pewna....jak wcześniej byłam pewna ;)

reklama
Do góry