reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hess ostatnio cały czas śpię i jem i tak w kółko.. kontroluje cukier czy cos się nie rozwija bo strasznie chce mi się słodyczy:eek: Z dwóch kanapeczek co 2h sa już cztery bo czuje paskudny głód :wściekła/y:Mam nadzieje, ze to ciąża i później wrócę do normalności..

lilka ja mam termin na 23.11 ale zobaczymy czy dotrwam w dwupaku. Na ciężarówki wchodzę, ale jakoś tam pusto..Kiedyś weselej tam było..:-p W ogóle jakoś mały brzuszek mam, ale nie wiem czy się przejmować, bo dziecko na usg ładny przyrost ma, no i wody w porządku.. A cały czas słyszę, ze mam mały brzuszek :wściekła/y:Nie wiem, może nie o brzuch chodzi tylko o to ze mam wyglądać jak słonica:-Dno i wszyscy ze wyglądam jak na 7miesiac. No fakt mało przytyłam, wody nie nabieram.. No ale na zakupy do marketu się nie nadaje już - przetestowane 3dni temu. Po paru godzinach chodzenia tak boli podbrzusze i kręgosłup, a to chyba normalne bo to 9miesiac? ale buty zawiązuje sama, jeszcze :-D

Dorota czekamy na wyniki;-)

martka pojedz po pracy, na rano będziesz miała wyniki bety.Ja bym chyba nie wytrzymała do jutra wieczorem:-p 3mam kciuki

reklama
anne miłej pracy:.-) oby było wszystko łatwe do ogarnięcia, chociaż u Ciebie nie wiem czy się da...:eek:

OlaSzy mój tez w 33tc było 2300-2400 z czego tydzień temu było 1800,wiec takie sobie te pomiary. No i ponoc po 33-34tc maja mała wartość diagnostyczną. Ważne żeby było w normach, nie za duże nie za małe. Tak jak dziewczyny piszą będzie ponad 3kg, to ładne zdrowe dziecko:-) a jakie ułożenie? główkowe?

niebajka a ty jak się czujesz? toż ty grrrubas byłas 4800:-p żarcik oczywiście. Ostatnio przez ciąże, gadamy ze znajomymi, kto kiedy się urodził i jeden ze znajomych dowiedział się że jest mega wcześniakiem :-DPo pijaku zadzwonił do matki się pytać, w którym tygodniu się urodził, no mega zdziwienie ze w 32tc:eek:A wszystkim mówił, że on chyba tylko o 2tygodnie wcześniejszy albo przenoszony :-D

kate_p7 - wydaje mi się, że wśród ludzi panuje taki stereotyp, że kobieta w ciąży powinna być jak kaszalot wielka, z brzuchem jak armata. A to się zmienia, kobiety o siebie dbają, ćwiczą, dobrze się odżywiają i często są laski z małym brzuchem. Wiadomo, że różnie bywa, kaszalot tez są, ale generalnie jak ja widzę ciężarówki, to są to super laski ;)

kate_p7 - wydaje mi się, że wśród ludzi panuje taki stereotyp, że kobieta w ciąży powinna być jak kaszalot wielka, z brzuchem jak armata. A to się zmienia, kobiety o siebie dbają, ćwiczą, dobrze się odżywiają i często są laski z małym brzuchem. Wiadomo, że różnie bywa, kaszalot tez są, ale generalnie jak ja widzę ciężarówki, to są to super laski ;)

I moja rodzina dokaldnie sie do tych zalicza hahahahah
Gruba w workowatej sukience rozmiaru XXL Z 30 kg nadwagi :)

Hess tez odnoszę wrażenie takie.. Jeszcze na początku ciąży, wszystkie stare baby mi gadały ze dziecko małe będzie bo jak się nie tyje... No ale od czego można tyć w pierwszym trymestrze.. Jak się odstawi piffko w weekendy to nawet człowiek chudnąć zacznie:-DA ja naprawdę chuda nie jestem bo teraz ważę 70kg - mówię to z dumą:-p na 168 cm to jest piękna waga w ciąży. Na karmienie tez:-p Ale się czepiają, że w ciąży to się tyje po 15 a rekordzistki po 25kg przytyły i gadaj z takimi... Na patologii same takie szczupłe mamusie leżały, nie szkielety tylko tu dupeczka, tam cyc. No ja mam teraz 75DD i jestem z siebie dumna..szkoda ze nie mogą już takei zostać na zawsze... :-(

Ja cyca jeszcze sie nie doczekałam ... Ehhh tak ale kazdy mi prawi mądrości ze 20 to przytyje i nic z tym nie zrobie hie hie hie ... Chyba nie nadrobie 10 kg w 10 tygodni ... :)

reklama
Do góry