reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emenems "Gruba w workowatej sukience rozmiaru XXL Z 30 kg nadwagi" no chyba nie sprawisz im zawodu i się dostosujesz???????????????????? :baffled::-D
Dziś drugi telefon z labu: na wyniki PGS czekają tam razem z nami :) 2 mrożaczki, oba 5BB, jeden 5-cio dniowy, drugi 6-cio dniowy. Oby zdrowe były :happy:

Dorotka-ciesze sie z tej Bety,jakby byla moja....moze ta nasza wiekowosc tak przyciaga.Zyczylym -ci tego dzieciatka z calego serca,po tym wszystkim co przeszlas,po prostu cudnieeeeeee.

Kate -zabiore sie za lekture wieczorem,bo zara lece na basen,bylam u genetyka mam potwierdzona mozaike chromosomow 45x(7),46xx(105) przebadali 112 komorek. I mowia mi na koncu ,ze nie ma tragedii.Nie kumam za duzo z genetyki,ma takie cos ktoras z was.??? zajrze wieczorem,bo mi basen ucieka:-):-):-):-)

Dorota moim zdaniem są oba zarodki, chyba bliźniaki będą jak się utrzymają oba:-) bo to była beta a nie samo hchg? progesteron pięknie napędzony a cyc opadl.... tak? :-p

annemarie jak powiedzieli że nie jest źle to chyba nie ma tragedii:-p

ewi gratuluje dwóch chłopaków:-p

reklama
Dziewczyny, dziękuję! nie odpowiadam, bo chwilowo odpadłam w przedbiegach w związku z bliźniakami.
Naprawdę nie przypuszczałam w najśmielszych snach i nie przygotowałam się na to. Muszę się z tym oswoić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry