reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota - piękna wiadomość :) teraz tylko czekać na USG:-)

Kate - mała już od 29 tc ma ułożenie główkowe z czego bardzo się cieszę;-)Ale znowu niepokoją mnie skurcze. Od godziny są.. regularne:eek: co 12-15 minut, mąż mi szaleje i już chce jechać na izbę przyjęć, a ja mam ochotę go zamordować:confused2:

reklama
Dorota, teraz już wiem dlaczego Afrykanki mają tyle dzieci: afrykańce skórkowe = kupa dzieci. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no popłakałam się, @ewikewik, hahahahahaha, taka prosta korelacja :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewki!!! Przez 11 lat się starałam z Mariem i nic! więc teraz bonusik za oczekiwanie:)))) za triplet ewentualnie dziękuję.
Trawiłam, trawiłam, trawiłam i chyba wyklarowało mi się szczęście z dwójki na koniec dnia//nocy :)
Dziękuję WAM BARDZO ZA ENTUZJASTYCZNE REAKCJE <3

@martka Ciesz się dziewczyno, bo dobrze jest...!!! :D Nawet w połowie nie tak dobrze jak u mnie, ale... z tego też się ciesz :-D:-):-D:-):-D:-)
Wiekowo mamy identyczne gady, więc zostałaś moją siostrą mleczną, proszę Ciebie. Masz balony czy skórki? Tylko szczerze :D :D :D

Ostatnia edycja:
Do góry