reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hess myślę, ze to samo mogli mówić lolitce, GizaS i wielu wielu innym, że tylko obce gamety:-p a wyniki znamy..Co do człowieków nie bądźmy zachłanni, jeden ale taki super wystarczy. A u nas tylko jeden był dobry, reszta nie doszła nawet do blastki. Byleby był jeden ale siłacz. A Novum potrafi zrobić to co nie możliwe:-p

reklama
Cześć Dziewczyny Moje Kochane Wszystkie

Pospałam sobie dzisiaj konkretnie. Najpierw z jakiegoś tajemniczego powodu obudziłam się o 5 rano, wzięłam dwa łyki herbaty, przytuliłam mojego ślepego acz puszystego kota Bonifacka i tak zasnęliśmy znów. Słabo jest kiedy mąż daleko. No ale póki co muszę tu leżeć i wysiadywać moje maluchy. Za kilka tygodni dopiero do Triestu. Zaczynam dziś 5. tydzień ciąży. Szok. Wyczytałam, że wyłoniła się już grupa komórek, które utworzą serce. – Serce? Czy serca???? Ja się pytam. Wpatruję się w betę Kate i zaklinam rzeczywistość, żeby u mnie przyrost 2,5 raza przez 48H również zwolnił dyskretnie. Moja mama mówi, że bluźnię, bo powtarzam, że wolę jedno. Cóż. Wezmę co mi dane i kochać będę, ale woleć mogę. No nie? Oczami wyobraźni widzę drzwi wejściowe do naszej kamienicy w Trieście i zastanawiam się jak tam cholera szeroki dubletowy wózek się zmieści. A w ogóle... jak ta dwójka zmieści się w moim małym brzuszku? Jak podzielę na dwa swoja miłość i to... sprawiedliwie?

@annamarie Wiesz, niech się pocałuje w dupę. Masz rację. I czekam z Tobą na wizytę lekarską.

@martka Cieszę się z Twojej przyrastającej bety bardzo. Nasze dzieci są w identycznym wieku :) Siostro mleczno-betowa, napisz coś więcej o sobie :) Idziesz też zrobić jutro badanie? Ja idę, bo może jutrzejsza beta pokaże, że jednak nie bliźniaki :-O

@Bety Co u Ciebie?

@moniusia Gdzie zniknęłaś?

@anika Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. No i żeby fale, które cię dopadają nie huśtały tobą zanadto, kochana

@kate_p7 Już się szykuję.

Życzę boskiego dnia, dobrych wieści, poczucia szczęścia za wszystko i mimo wszystko.

kachna ostatni raz jak kojarzę wiadomości to już maluch jest po drugiej stronie brzucha:-) spróbuj wywołać ją na ciężarówkach. Ale jej historia podnosi na duchu, nie wolno tracić nadziei:tak:

annemarie spokojnie czekam, nie musi być teraz, może być jutro, pojutrze... jak będziesz miała czas;-)A co do wizyty to tez sobie wybrałaś datę, po wszystkich świętych;-)

Dorota a ja prawie ready:-p i czekam grzecznie. A co do dzieciaczków to będzie tak jak ma być... Dasz radę, no bo nie masz wyjścia :-D Bliźniaki trafiają się rzadko, ale te komórki to siłacze. W końcu odmroziły się 2 z 8, zatem najlepsze z najlepszych:-)

kate_p7 - no tak, był jeden zarodek 1BB. Tylko na początku spodziewałam się, że jednak tych zarodków będzie więcej. I nie mówię tu o liczbie np 20, ale do 3-4. A tu na wszystkie 3 stymulacje 1 zarodek. No nic, było minęło, teraz musi być lepiej. Jak już będą zarodki to będzie połowa sukcesu. Potem będę się martwić czy się jakiś przyjmie. A jak się przyjmie, czy się utrzyma itd ;-)
Generalnie Pani doktor z Novum tchnęła we mnie nowe nadzieje, bo raczej z tego co mówi to ja ciągle mam szansę mieć swoje ładne zarodki. A nie jak w Inviccie powiedział, że już tylko KD, bo dobry zarodek to ja mogę mieć raz na 100 lat a i tak się pewnie nie przyjmie....

@Hess Który doktor tak ci powiedział w Invicta? Kurczę, dziewczyny walczcie o swoje gametki. Macie czas. Ja już nie miałam, bo jeśli wsio będzie ok i moje dzieciątka się urodzą, to mama będzie mieć 43. Natomiast jeśli któraś będzie chciała oddemonizować kiedyś KD to służę pomocą.

reklama
Do góry