reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Ewa ja mam dosyć sporo luteiny ,gdybys potrzebowała jeszcze napisz na priv .

Dzisiaj byliśmy w Uniwersyteckim centrum medycyny morskiej i tropikalnej skonsultować z tamtejszym lekarzem moja toksoplazmozę czy moge podejść czy zostanę wykluczona. Oczywiście wszystkie trzy badania musiałam powtórzyć u nich ,bo oni wierzą tylko dla swojego labolatorium ( mimo ze wyniki robiłam dwa dni temu ) oczywiście wizyta i badania koszt kolejne 300 zł ,troche juz nas to wszystko meczy ,ale nie poddajemy sie walczymy do końca i czekam do poniedziałku na wynik awidnosci i mam nadzieje taka malutka, ze jednak dostaniemy zielone światełko [emoji5]

reklama
aha, bo właśnie mojej koleżance, która też zaszła dzięki niemu, powiedział właśnie, że on nie prowadzi ciąży.
wydaje mi się , że ona robiła mi punkcje ostatnio :)

Niemożliwe żeby Ci robiła punkcje bo ona tam jest tylko w poniedziałki i środy i tylko 2 godzinki. Samymi ciezarnymi się zajmuje.
Może Ci robiła dr Piekarz albo Czerwińska

O rany, nie nadążam Was czytać ;)
Im bliżej usg tym mam większy stres...czy wszystko jest o.k z moimi fasolkami i czy dobrze się zagnieździły...Jednak nie jadę do kliniki tylko umówiłam się do swojego gina na pierwsze usg w najbliższy wtorek....Trzeba mieć stalowe nerwy i cierpliwość do tego wszystkiego a mi ostatnio tak tego brakuje :(Dziewczyny też jesteście takie nerwowe?Macie zmienne nastroje?Ja raz ryczę, za chwilę się śmieję...rollercoaster normalnie ;)
Oj tak :D czyli jednak masz wcześniej usg, fajnie :) który to będzie dpt ? I już wiesz że masz dwie ?

Ewa ja mam dosyć sporo luteiny ,gdybys potrzebowała jeszcze napisz na priv .

Dzisiaj byliśmy w Uniwersyteckim centrum medycyny morskiej i tropikalnej skonsultować z tamtejszym lekarzem moja toksoplazmozę czy moge podejść czy zostanę wykluczona. Oczywiście wszystkie trzy badania musiałam powtórzyć u nich ,bo oni wierzą tylko dla swojego labolatorium ( mimo ze wyniki robiłam dwa dni temu ) oczywiście wizyta i badania koszt kolejne 300 zł ,troche juz nas to wszystko meczy ,ale nie poddajemy sie walczymy do końca i czekam do poniedziałku na wynik awidnosci i mam nadzieje taka malutka, ze jednak dostaniemy zielone światełko [emoji5]
A jaki miałaś wynik ? Bo ja robiłam w listopadzie i wyszedł mi kosmiczny wynik tej toksoplazmozy, gin w klinice stwierdził że musiałam przebyć te chorobę niedawno, ale ze nie widzi żadnych przeciwskazan do transferu :)

Oj tak :D czyli jednak masz wcześniej usg, fajnie :) który to będzie dpt ? I już wiesz że masz dwie ?
To będzie 23 dpt, czyli 6 tydzień niby....Nie wiem czy są dwie fasolki :(Czasem mnie zarwie (jajniki, macica??????), że nie jestem w stanie wytrzymać, a czasem czuję ból jak przy miesiączce....I jak tu wytrzymać do usg jak tu tyle strachu, czy aby na pewno wszystko jest o.k????Że to człowiek nie ma rentgena w oczach.... ;)

To będzie 23 dpt, czyli 6 tydzień niby....Nie wiem czy są dwie fasolki :(Czasem mnie zarwie (jajniki, macica??????), że nie jestem w stanie wytrzymać, a czasem czuję ból jak przy miesiączce....I jak tu wytrzymać do usg jak tu tyle strachu, czy aby na pewno wszystko jest o.k????Że to człowiek nie ma rentgena w oczach.... ;)
:) Nie martw się !!! Wszystko będzie super :) mi jest łatwo mówić, bo już miałam jedno usg i już widziałam dwie prześliczne fasolki :D ale teraz się zamartwiam czy ta słabsza weźmie się jeszcze w garść i nadrobi... Ja będę mieć usg w czwartek , to będzie 26dpt.

:) Nie martw się !!! Wszystko będzie super :) mi jest łatwo mówić, bo już miałam jedno usg i już widziałam dwie prześliczne fasolki :D ale teraz się zamartwiam czy ta słabsza weźmie się jeszcze w garść i nadrobi... Ja będę mieć usg w czwartek , to będzie 26dpt.
Powiedz mi, że nie zwariowałam, i że też masz taką huśtawkę nastrojów :)

A jaki miałaś wynik ? Bo ja robiłam w listopadzie i wyszedł mi kosmiczny wynik tej toksoplazmozy, gin w klinice stwierdził że musiałam przebyć te chorobę niedawno, ale ze nie widzi żadnych przeciwskazan do transferu :)
Ja też mam toksoplazmoze i pytałam mojego gin czy to nie jest problem, żeby odbył się transfer. Powiedział, że to nie przeszkadza :)

reklama
Do góry