reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Madzionga trzymam za was kciuki.

Kachna
trzymajcie sie zdrowo z dzieciaczkami.

Martini musisz myslec pozytywnie!!!!!!!!!!!!! Grunt to dobre nastawienie!!! Sledzie powiedasz... To chyba dobry znak:-D

Anika moj M. ostatnio nie mogl znalezc recznikow papierowycha staly na blacie tuz obok niego i musialam przyjsc z sypialni do kuchni i mu to pokazac! FACECI!

Moniusia,Westaice fajnie ze juz startujecie. Idzie wielkanoc wiec prosze znosic duzo jaj:-) :)

Onadlaniego gratulacje pieknej bety:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My tez przed stymulacja wyjechalismy na wczasy i udalo sie za pierwszym razem czego kazdej z was zycze!
Kochana pewnie tak tylko ze zdazalo sie ze przed @ tez mialam takie napasci , a do tego chyba glowa tez zaczyna dzialac :D Grunt to zachowac zimna krew i czekac mi do pt ;)

reklama
Kochana! Byliśmy na Sylwestra ;) zaraz po świętach pojechaliśmy i wróciliśmy chyba 06.01. Sami. Bez nikogo. W wigilie maz mnie poinformował ze wyjeżdżamy bo czas odpoczac. Za resztę kasy jaka mieliśmy, żebyś było śmieszniej ;)... Wróciliśmy i wszytko sie swietnie ułożyło... Zaraz wizyta, ja w sumie chciałam odpocząć, ale mój M stwierdził, ze za ciosem, a kasa sie jakoś znajdzie... I sie znalazła i wszytko narazie ok. ;)
to mam nadzieję na podobne efekty po naszym powrocie :)

Kochana pewnie tak tylko ze zdazalo sie ze przed @ tez mialam takie napasci , a do tego chyba glowa tez zaczyna dzialac :D Grunt to zachowac zimna krew i czekac mi do pt ;)

Ja miałam 2 dni temu napad na uwaga:... Piwo! Nie lubię piwa, jak juz racze sie winem, a tu w sklepie na półce zobaczyłam piwo i jak małe dziecko... Chce piwa i juz... Kupiliśmy :) wypiłam dosłownie łyka i byłam szczęśliwa... :).... Myslalam, ze to głowa, a jednak nie głowa ;)

mam nadzieję, że to pozytywne myślenie przyjdzie na wyjeździe, bo na razie jakoś się nie mogę pozbierać od ostatniego niedanego razu.
My na lotnisku poznaliśmy ludzi którzy mieli 10 trsnsferow i urodził im sie w końcu syn ;)...
Ona mnie nasterowala tak pozytywnie... Powiedziała, ze mimo tylu porażek przy ostatnim podejściu powiedziala, ze sie uda, bo musi i sie udało :))).... Młody na juz 9 lat :)

My na lotnisku poznaliśmy ludzi którzy mieli 10 trsnsferow i urodził im sie w końcu syn ;)...
Ona mnie nasterowala tak pozytywnie... Powiedziała, ze mimo tylu porażek przy ostatnim podejściu powiedziala, ze sie uda, bo musi i sie udało :))).... Młody na juz 9 lat :)
O kurcze twarda babka ;) Trzeba miec samo zaparcie tez troche i dazyc do celu i nie odpuszczac mi czasem sil brakowalo a to moj 3 transfer, ale moj maz mnie zawsze wspiera ze za ktoryms napewno sie uda i trzeba do skutku ;)

Ile ona musiała przejść... ale musiała być silna.

reklama
Do góry