anika11
Fanka BB :)
I to jest właśnie to!Mięsko jje ale cukru nie a my takie słodkie ha ha ha
Wolę kwaśne i słone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest właśnie to!Mięsko jje ale cukru nie a my takie słodkie ha ha ha
No my wyjechaliśmy do Anglii na 10 miesięcy, bo wiedzieliśmy z jakimi kosztami musimy się liczyć. Jak poprzedni rząd rzutem na taśme podpisał ustawę do 2016 to byłam zadowolona, bo dużo osób skorzysta. A tu proszę nowy rząd i ustawa do czerwcaI kogo będzie na to stac...my utopiliśmy wszystkie oszczędności, rok pracowaliśmy tylko na klinikę, do tego ceny leków, które i tak kosztują mega, a ma byc jeszcze ciekawiej....dramat
A no dramat . Ja mam dużo szczęścia bo tu jest inaczejI kogo będzie na to stac...my utopiliśmy wszystkie oszczędności, rok pracowaliśmy tylko na klinikę, do tego ceny leków, które i tak kosztują mega, a ma byc jeszcze ciekawiej....dramat
Juz tam już tam. Zarloczki z WasI to jest właśnie to!
Wolę kwaśne i słonenawet bez diety!
U nas w ogóle nie było mowy o programie rządowym...No my wyjechaliśmy do Anglii na 10 miesięcy, bo wiedzieliśmy z jakimi kosztami musimy się liczyć. Jak poprzedni rząd rzutem na taśme podpisał ustawę do 2016 to byłam zadowolona, bo dużo osób skorzysta. A tu proszę nowy rząd i ustawa do czerwca
To prawda dramat
Jak i u nas... Więc nawet nie pytałam, nie wnikałam jako to wygląda w rządowymU nas w ogóle nie było mowy o programie rządowym...
Ewelina, nawet na refundację leków sie nie zalapalas?Jak i u nas... Więc nawet nie pytałam, nie wnikałam jako to wygląda w rządowym
Leki mam refundowaneEwelina, nawet na refundację leków sie nie zalapalas?
U nas w ogóle nie było mowy o programie rządowym...
Ja tez nie. Jedynie leki refundowane mieliśmy. Tak za całą procedurę z lekami płacimy ok. 9000Jak i u nas... Więc nawet nie pytałam, nie wnikałam jako to wygląda w rządowym
No ja właśnie też nieJak i u nas... Więc nawet nie pytałam, nie wnikałam jako to wygląda w rządowym