Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wizyt i badań nie liczę. Bo to koło 11 by wyszło.My płaciliśmy ok 8500 ale bez leków. Nie pamiętam ile za leki, bo co poszłam na wizytę to kolejna recepta + doliczyć trzeba badania, które trzeba było zrobić
Spróbuj pod prysznicem jak Ann radzi. Mi dopiero po 3 dnia brania luteiny zaczęło wyciekać i zostawać na aplikatorze![]()
Ja 22 € za cały zestaw hi hihihi wszystkie badania potrzebne według nich też na fundusz . No ale nie wszystkim się takie zniżki należą . Trzeba mieć mniej jak 40 lat i jakaś chorobę np. Endometrioze .Czesia-lacze sie z toba w bolu,my tez za wszysko kasujemy, te 22 Euro o ktorych pisala Ewunka,to chyba za zaden lek nie zaplacilamale kochana oplacilo sie (w twoim wypadku)
Westi- pierwszy raz o czyms takim slysze,zawsze bylo odwrotnie...moze wyplukac ,bo te pozostalosci lubia draznic.![]()
To zawsze coś!bo leki bez refundacji i cała procedura to są naprawdę ogromne koszty!Leki mam refundowaneTylko chodziło, że program rządowy mnie nie dotyczył
![]()

i tak jest za malo ludzi na swiecie,wiec odwalamy dobra robote. O !!!!
To zawsze coś!bo leki bez refundacji i cała procedura to są naprawdę ogromne koszty!
Powiem tak: 6700 + 1100 transfer + 500 mrożenie i przechowanie na rok+ każde USG 80 (płaciłam tylko przy pierwszej stymulacji, przy drugiej już nawet za usg nie płaciłam) + leki ok 500-600 -ciężko mi powiedzieć, bo już nie pamiętamMy rzekomo też w Programie, a od pierwszej wizyty do dzisiaj zapłaciliśmy blisko 8 tys. (wizyty, leki), nie licząc dojazdów (ok 150 km w jedną stronę) i pojedynczych noclegów...
Ile ta przyjemność kosztuje na komercyjnych warunkach?
Nie lubię. Żeby no było.hehe kto co lubi
Pewnie, że męcz doktorka od tego jest, żeby poradzić![]()