Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mniej niż 40 lat żeby załapać się na refundacje . Nie wiem jakie są normy wiekowe prywatnieto witamy w clubie,tutaj tez kobieta nie moze byc powyzej 40,a facet powyzej 50.Granice sa pomiedzy 3-8 tys.Euro plus 1,5-2 tys. na leki.
wedlug mnie te caly procedury i leki powinny byc za darmo i powinni nam jeszcze doplacac.i tak jest za malo ludzi na swiecie,wiec odwalamy dobra robote. O !!!!
![]()
U mnie zdecydowanie najwieksze koszty, to byly leki po transferze - wychodzily 250tygodniowo:/ no i dojazdy, bo ponad 200km w jedną strone

a nie 35 przy rządowym?Mniej niż 40 lat żeby załapać się na refundacje . Nie wiem jakie są normy wiekowe prywatnie
A jak po roku przestaniesz płacić to co się stanie z zarodkami. ? Ale dziwniePowiem tak: 6700 + 1100 transfer + 500 mrożenie i przechowanie na rok+ każde USG 80 (płaciłam tylko przy pierwszej stymulacji, przy drugiej już nawet za usg nie płaciłam) + leki ok 500-600 -ciężko mi powiedzieć, bo już nie pamiętam
no i oczywiście wszystkie badania - tu ok 1200 za nas oboje + biopsja jądra chyba ok 1100
Bym musiała zajrzeć w papiery i wszystko podliczyć ogółem ile nas już 2 stymulacje wyniosły
Moje będą trzymać dopuki 40 lat nie ukoncze.W Hiszpani do 40 refundacjia .Prywatnie nie wiem do ilu lat można podejść do in vitroa nie 35 przy rządowym?
Mniej niż 40 lat żeby załapać się na refundacje . Nie wiem jakie są normy wiekowe prywatnie
O masz następna 250 tygodniowo ale lekarz zalecił czy bierzesz różne cuda VW razie czegoJa od 5 tygodnia ciąży wydaje 250zl tygodniowo na leki. Ale tak sobie mówimy z M, ze warto![]()