• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja tu czegos nie rozumiem
Mimo, że macie refundowane in vitro to za leki trzeba płacić??
Ja miałam refundowane wszystko łącznie z progesteronem do 7 tyg ciąży. Nie zapłaciłam ani centa. Można mieć w Polsce refundowane albo in vitro albo leki?? A nie ma refundacji na obie rzeczy??

Ja Gonal brałam w dawcę 225 przez 11 dni i miałam 17 jajeczek w tym 11 sie zapłodniło.
Sham co do transferu to mnie okropnie bolał brzuch a do tego straszny bol jak chciałam sie wysikać. Aż bałam sie do kibelka chodzic taki miałam bol przez kilka dni. A po punkcji super, nawet do pracy chciałam iść tego samego dnia, ale mi lekarz zabronił :-)

Dziewczyny ja tu czegos nie rozumiem
Mimo, że macie refundowane in vitro to za leki trzeba płacić??
Ja miałam refundowane wszystko łącznie z progesteronem do 7 tyg ciąży. Nie zapłaciłam ani centa. Można mieć w Polsce refundowane albo in vitro albo leki?? A nie ma refundacji na obie rzeczy??

Ja Gonal brałam w dawcę 225 przez 11 dni i miałam 17 jajeczek w tym 11 sie zapłodniło.
Sham co do transferu to mnie okropnie bolał brzuch a do tego straszny bol jak chciałam sie wysikać. Aż bałam sie do kibelka chodzic taki miałam bol przez kilka dni. A po punkcji super, nawet do pracy chciałam iść tego samego dnia, ale mi lekarz zabronił :-)
W Polsce jest refundowane in vitro czyli WSZYSTKO oprócz leków :(

No, wszystko co lekarz zapisał czyli luteine dp, duphaston 2.5 opakowania na tydzień, prolutex wstretny+femibion magnez i no-spa. Chyba tyle.
A czuje się lepiej, jeszcze nie wychodze na zewnatrz, ale krzatam się trochę po mieszkaniu, jest coraz lepiej. No i coraz rzadziej myślę, że coś będzie nie tak :D

W Polsce jest refundowane in vitro czyli WSZYSTKO oprócz leków :(

Masakra czyli w sumie najdroższe nie jest refundowane. W głowie mi sie to nie mieści, bo byłam PEWNA że refundacja obejmuje WSzYSTKO bez żadnego oprócz

Marzen ale nawet te z refundacji kosztują te 800zl za sam Gonal czyli do to za refundacja?? Szok

To z tą Anglią nie jest tak źle, bo u nas jest dosłownie wszystko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry