ewelin86
Fanka BB :)
Ha. Ja o jajcach często.
Dobrze, że dr ma poczucie humoru.
Aaa i z mrozakami mu kiedyś chciałam wyjechać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha. Ja o jajcach często.
Dobrze, że dr ma poczucie humoru.
Aaa i z mrozakami mu kiedyś chciałam wyjechać![]()
Czy gonapeptyl to te zastrzyki?Witaj
ja od 2dc brałam antyki przez 21 dni, później zaczęłam brać gonapeptyl przez 14dni, kolejnie gonal+gonapaptyl i za dwa dni była punkcja
Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.Witaj butterfly
Długość całej procedury uzależniona jest od reakcji organizmu. Ale musisz liczyć ok 1,5 miesiąca. Szybko zleci
Zostań z nami. Zawsze ktoś, coś Ci podpowie, doradzi.![]()
Całkiem zabawne by to moglo być.Powiem, że czasami w ostatniej chwili ugryzę sie w język, bo tu taki slogan używamy, że nie wiem co by pomyślał jakbym tak wypaliła - mrożaki, kropek, małpa, świeżynka itd
Później by chciał, żeby wyjaśnić co miałam na myśli
![]()
od rozpoczęcia do punkcji ok 1,5 miesiąca. Ale szybko czas leci. Tak gonapeptyl to zastrzyki.Czy gonapeptyl to te zastrzyki?
Mam ich podobno mieć od 11 do 19, ale to dopiero wstępne ustalenia. Ile to w sumie u Ciebie trwało od tabletek do punkcji?
Pytaj ile chceszDziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.
Dlatego pisz śmiało, pytaj ile chcesz, a my będziemy doradzaćDziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.
Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.