reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ha. Ja o jajcach często.
Dobrze, że dr ma poczucie humoru.
Aaa i z mrozakami mu kiedyś chciałam wyjechać :D
:D Powiem, że czasami w ostatniej chwili ugryzę sie w język, bo tu taki slogan używamy, że nie wiem co by pomyślał jakbym tak wypaliła - mrożaki, kropek, małpa, świeżynka itd :D Później by chciał, żeby wyjaśnić co miałam na myśli :D

reklama
Witaj butterfly :)
Długość całej procedury uzależniona jest od reakcji organizmu. Ale musisz liczyć ok 1,5 miesiąca. Szybko zleci :)
Zostań z nami. Zawsze ktoś, coś Ci podpowie, doradzi. :)
Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.

:D Powiem, że czasami w ostatniej chwili ugryzę sie w język, bo tu taki slogan używamy, że nie wiem co by pomyślał jakbym tak wypaliła - mrożaki, kropek, małpa, świeżynka itd :D Później by chciał, żeby wyjaśnić co miałam na myśli :D
Całkiem zabawne by to moglo być. :)
Nie no z moim jest pełen luz. Żółwika nawet przybija :)

Czy gonapeptyl to te zastrzyki?
Mam ich podobno mieć od 11 do 19, ale to dopiero wstępne ustalenia. Ile to w sumie u Ciebie trwało od tabletek do punkcji?
od rozpoczęcia do punkcji ok 1,5 miesiąca. Ale szybko czas leci. Tak gonapeptyl to zastrzyki.
Zostań z nami, bo tu czas szybko płynie i każda z nas służy radą i wspiera :)

Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.
Pytaj ile chcesz :)
Spokojnie z czasem "wsiakniesz " :)

Foote kurcze :( przytulam :*

Dlatego pisz śmiało, pytaj ile chcesz, a my będziemy doradzać :)
Tez na początku sloganu dziewczyn nie rozumiałam, ale już sie troszke nauczyłam:D

reklama

Pytaj,po to tu jestesmy:)
a co jest u was przyczyna niepowodzen?

Do góry