annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny, dostałam telefon, że jednak jadę w piątek. Dziś wieczorem pregnyl. Damy radę sami ? Jak Wy to załatwiłyście? Czy to skomplikowane?
Co skomplikowane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dostałam telefon, że jednak jadę w piątek. Dziś wieczorem pregnyl. Damy radę sami ? Jak Wy to załatwiłyście? Czy to skomplikowane?
zrobienie zastrzyku, czy robiłyście same czy w przychodni?Co skomplikowane?
Chwytasz kochana fałdkę na brzuszku poniżej pępka z boku i dajesz. Ja już teraz we wsi mojej jestem specjalistką od zastrzyków podskórnych :-) Na necie są filmiki.zrobienie zastrzyku, czy robiłyście same czy w przychodni?
no ale ja mam w pupsko, w tym problem. O tej porze to chyba i tak będziemy zdani na siebieChwytasz kochana fałdkę na brzuszku poniżej pępka z boku i dajesz. Ja już teraz we wsi mojej jestem specjalistką od zastrzyków podskórnych :-) Na necie są filmiki.
A co masz za zastrzyk? Bo moze mozna go tez dac w brzuch.no ale ja mam w pupsko, w tym problem. O tej porze to chyba i tak będziemy zdani na siebie
no ale ja mam w pupsko, w tym problem. O tej porze to chyba i tak będziemy zdani na siebie
Pregnyl - ma być w pupsko, tak mi kazali.A co masz za zastrzyk? Bo moze mozna go tez dac w brzuch.
no ale ja mam w pupsko, w tym problem. O tej porze to chyba i tak będziemy zdani na siebie
Mi raz do iui pani w dupsko dala, a potem sobie w brzuch robilam.Pregnyl - ma być w pupsko, tak mi kazali.
Nie wiem, tak kazał dr. Rozumiem, że nie jest to popularne? Cholipka, ręce mi trzęsą na samą myśl. Ale czytałam że to tak samo jak w brzuch się robi.jest jakis powod dlaczego w pupsko?